Familietons inspirationskursus

Hvornår
28. apr 2019 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
Skibelund Gymnastik- og Idrætsefterskole, Kongeåvej 34, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere fra 13 - 99 år.
Begynder, Letøvede

Nummer
2019 11 55 3111

Målgruppe: Instruktører i foreninger,  som ønsker at starte et bevægelsestilbud op til familier med børn i alderen 2-6 år

Familietons - et bevægelsestilbud til børnefamilier.

I en travl hverdag, når alle børnefamilier ikke at lege og tonse sammen. Konceptet 'Familietons' har været en succes, da det tager udgangspunkt i bevægelsesglæde, nærvær og fællesskab, hvor familier møder op og er aktive sammen.

Idéen er simpel; redskabsrummet tømmes, og der bygges baner, hvor særligt børn i alderen 2-6 år udfordres motorisk. Børnene øver, lærer og leger i fællesskab med sine forældre og evt. søskende i fastsatte rammer, og det giver rig mulighed for gode oplevelser og sammenhold i familien. Måske endda alle familiemedlemmers grænser flyttes en smule til en omgang familietons?

Om instruktøren:

Tina Hejsel er uddannet lærer og har primært arbejdet i efterskoleregi, hvor en del af stillingen bestod i at være gymnastiklærer. Tina har i mange år undervist og vejledt i gymnastik på diverse lokalhold til Rep.hold samt forskellige kurser, og har også siddet i flere gymnastikudvalg.

Tina er stadig selv aktiv gymnast, og er pt. instruktør på flere hold i en lokalforening. Tina brænder for at videregive oplevelser via gymnastikken, og det særlige fællesskab, der kan opstå i den kontekst.

Program

Kl. 09.00 Velkomst og præsentation

Kl. 09.15 Leg og tons på redskaber

Kl. 10.15 Teori

Kl. 10.45 Redskabsbaneopstillinger

Kl. 11.45 Opsamling

Kl. 12.00 Tak for idag

Tina Heisel

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer