JumpingGym inspirationskursus

Hvornår
26. maj 2019 kl. 09:00 til 11:00
Hvor
Ribe Fritidscenter, Sportsvej 8, 6760 Ribe, Danmark
Hvem
Trænere fra 10 - 80 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 11 55 3112

Målgruppen: Er alle, både mænd og kvinder i alderen 16+. Alle kan være med - om man er øvet eller nybegynder. Det er dog en god idé at have lidt rytme i kroppen, da teknikken er svær i starten. Det er også en fordel at have en god grundform, da det er relativ hård konditionstræning.

Jumping er en sjov, anderledes og effektiv form for kondotionstræning, hvor pulsen kommer op og man virkelig får sved på panden. Hele kroppen bliver styrket og balancen bliver udfordret.

Inspirationskurset er til inspiration for nuværende instruktører eller en måde, at finde ud af, om man selv har lyst til at tage uddannelse hos JumpingFitness Danmark efterfølgende.

Som deltager får du:

- Inspiration til din egen træning

- Mulighed for at prøve kræfter med en ny og spændende træningsform, hvis du ikke allerede kender til Jumping

- 2 timers sved på panden

- En fed og sjov træning, hvor du får smil på læben

Om instruktøren: Jane Bom Nielsen har i mange år trænet forskellige gymnastikhold, alt fra puslinge til 16+ hold. Jane har forskellige kurser og uddannelser inden for rytmisk gymnastik. Derudover har Jane forskellige fitness kurser, hvoraf den sidste er Jumping Fitness uddannelsen. Jane har undervist i Jumping Fitness i lidt mere end et år, men har undervist mange andre fitnesshold i flere år.

Jane Bom Nielsen

- Husk indendørs sko og vand, eventuelt et lille håndklæde

- Trampolinerne kan klare en maks vægt på 120 kg., derfor må man max veje 120 kg.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer