Floorwork v/ Sara Møller-Nielsen tidl. Verdensholdsgymnast

Hvornår
23. nov 2019 kl. 12:30 til 15:30
Hvor
Bramming Gymnastik- Og Idrætsefterskole, Gabelsvej 12, 6740 Bramming, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 11 55 3129

Målgruppe: Dette kursus henvender sig til instruktører for ynglinge- og seniorhold, der har brug for inspiration til bevægelser i flere niveauer.

Floorwork indeholder både drejninger, ruller, slides, hop og afsæt. Hvis du vil give dig selv en udfordring, hvor alle de forskellige gymnastiske bevægelser du kan komme i tanke om, kun må udføres på gulvet i stedet forstående, så tilmeld dig dette kursus.

Vi kommer til at arbejde på gulvet med fokus på teknik og flow. Vi arbejder med simple sammensætninger og krydrer det med vilde tricks.

Det er en fordel at medbringe knæbeskyttere, strømper, lange ben og ærmer.

Har du set at vi har endnu et kursus med Sara Møller-Nielsen samme dag.

Sara Møller-Nielsen, 28 år og studerer i Aarhus. Det seneste år har hun haft orlov fra studiet for at rejse verdenen rundt med DGI Verdensholdet. Udover erfaring fra de hundredevise af workshops rundt i verdenen, har jeg gennem tiden undervist adskillige pigehold. Jeg har altid lavet gymnastikog siden mit højskoleophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i 2011, også fået kendskab til danseverdenen. Jeg har selv været aktiv på Ollerups Dansekompagni og de seneste 4 år på Ollerups Elitehold. Som gymnast og underviser vægter jeg teknik, flow og fysik højt. Jeg elsker at bruge min krop fysisk samtidig med at jeg har det sjovt.

Sara Møller-Nielsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer