Hoppeloppe 3-6 år

Hvornår
7. sep 2019 kl. 13:00 til 16:00
Hvor
Gram Fritidscenter, Stadionvej 15, 6510 Gram, Danmark
Hvem
Trænere fra 13 - 99 år.
Begynder

Nummer
2019 13 55 3103

Målgruppe

Gymnastikinstruktører, pædagoger og andre, der er interesserede i at lære sjove bevægelsessange og lege for børn i alderen 3-6 år.

Formål

  • Konkrete ideer til nye sjove bevægelsessange og fantasilege,
  • Ideer til sjove sange og lege der styrker børns motorik, fantasi, kropsbevidsthed, m.v.
  • Ideer til brug af legerekvisitter som; hula hop ringe, ris poser, tørklæder, murerbaljer mv.
  • Ideer til afslapningssange.

Metode 
Kurset opdeles i tre afdelinger af ca. 50 min. I første afdeling inviteres deltagerne på en sjov musikalsk fantasirejse, hvor deltagerne bliver præsenteret for en række nye sange og lege fra mine cd udgivelser. I anden afdeling leges der med rekvisitter som tørklæder, risposer, murerbaljer m.v. I tredje afdeling leger vi med hulahopringe og bolde, samt laver diverse afslapningssange, hvor vi kommer ”ned på jorden” igen. Kurset afsluttes med en kort evaluering!

Materiale: 
Alle de sange som jeg vil bruge i kurset vil være fra mine tre første cd udgivelser: ”Op på tæerne” (2000), ”Ska`vi hoppe?” (2005) ,” Så skal der leges” (2008), samt enkelte sange fra mine to seneste udgivelser: ”Fjolletrolde” (2012) og ”Spilop hop hop” (2016). Til alle mine udgivelser er der lavet inspirationsmateriale med tekster, noder, becifringer, beskrivelse af lege ideer m.v.

Kursusholder: Michael Bak Jensen 
I snart 25 år har jeg sat en stor ære i at lave sjov musik for især de mindste børn, og i 2017 underviste jeg ikke mindre end 350 DGI gymnastikinstruktører. Jeg er uddannet pædagog og har diplom uddannelse i rytmisk musik og bevægelse fra konservatoriet i Århus.

Prisen inkluderer vand og frugt, CD og bog.

Michael Back

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer