Rytmisk grundtræning for voksne GP 3-5

Hvornår
9. nov 2019 kl. 15:00 til 17:30
Hvor
Jyllingehallerne, Planetvej 35, 4040 Jyllinge, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 17 55 3352

På dette kursus vil der blive fokuseret på nogle af grunddelene i rytmegymnastikken. Vi skal arbejde med opbygning af træningen, og hvordan det udvalgte materiale kan varieres og bygges op og ned alt efter niveau og fokus. 
Vi vil blandt andet komme omkring linjer, tyngde, gulvarbejde, afsæt, styrke og kropsudtryk. Kurset vil bestå af en blanding af konkrete øvelser og teknikker samt sammensætninger og sekvenser for at gøre grunddelene mere funktionelle.

 
På kurset får du:

  • Fokus på kropsbevidsthed
  • Inspiration til opbygning af træning med fokus på grundgymnastikken
  • Inspiration til alternativ og effektiv styrketræning

Kort om instruktøren: 
Mette Nagel har som gymnast blandt andet været en del af Viborgs Elitehold, Århus Rep., ASGs 1. hold og Masters i Århus, Københavns Rep., PI Elitepiger samt gymnast på DGIs 9. Verdenshold. De seneste år er det dansens verden, som hun har forelsket sig i. Mette har to 1-årige danseuddannelser – Stepz og Sara Gaardbos Danseuddannelsen.dk. For at dygtiggøre og udfordre sig samt finde inspiration har hun haft ophold i London, New York og LA, hvor hun dagligt har taget timer. 
Som instruktør og underviser har Mette været tilknyttet både lokal-, konkurrence- og landsdelshold. Derudover har hun afholdt kurser og workshops i Danmark, Tyskland og USA og været efterskolelærer på BGI Akademiet og Bjergsnæs Efterskole samt undervist collegeafdelingen på Gymnastik- og Idrætsefterskolen ved Viborg. Til dagligt underviser hun nu i Contemporary på uddannelsen Central Musical Theatre School i København. 
Som underviser elsker Mette at arbejde teknisk samt at lege og udforske med fokus på individualitet, indlevelse og udtryk 
 
Dette kursus er en del af Kursusdag - Gymnastik & Fitness i Jyllinge - se alle kursusdage programmer her.

Mette Nagel Nielsen

Bemærk - på inspirationskurser forefindes der ikke deltagermateriale.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer