Udtagelse 10-14 Mix Nord 2019-2020

Hvornår
15. sep 2019 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve, Danmark
Hvem
Alle fra 10 - 14 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 17 55 8003

Dette års udtagelse på 1014mix Nord bliver lidt anderledes end den har været de foregående år. I år ligger udtagelsen tidligt i lokalforeningers sæson, søndag den 15. september fra kl. 10-15, hvilket kan lade sig gøre, da vi denne gang forsøger os med en åben udtagelse.

Det vil sige at man som gymnast IKKE skal indstilles af sin lokalforening. Man tilmelder sig istedet på DGI’s hjemmeside med enkelte af sine personlige informationer. Man er ikke tilmeldt udtagelsen, før man har tilmeldt sig på hjemmesiden. Det vil sige, at man ikke kommer i betragtning til udtagelsen, uden at være registreret tilmeldt først.

Udtagelsen vil forløbe således: 
Gymnaster som ønsker at stille op til spring-siden på holdet skal møde tidligst 9:30 og senest 9:55 i hal 1. Udtagelsen vil vare frem til kl 12:30, hvorefter der skal vurderes.

Gymnaster som ønsker at stille op til rytme-siden på holdet skal møde tidligst 12:00 og senest 12:25 i hal 1. Udtagelsen vil vare frem til kl 15:00, hvorefter der skal vurderes. Bemærk - forældre må ikke stå og kigge på. De kan opholde sig i cafeteriet imens udtagelsen finder sted.

Svar forventes inden for 2 dage efter udtagelsen.

Vi forventer som gymnast på holdet, at man har en stor interesse for gymnastikken og vægter det sociale højt. Vi ønsker et homogent hold med det højst mulige niveau, derfor sættes der visse krav til gymnasterne. Vi ønsker i samarbejde med gymnasterne at skabe et opvisningsprogram i topklasse og sammen udvikle den enkelte gymnasts kunnen. 

Minimumskrav på springsiden:

  • Rondat-flik (med lille hånd)
  • Kraftspring (med lille hånd)
  • Salto i minitrampolin

Minimumskrav på rytmesiden:

  • Engagement for udvikling
  • Motorisk dygtig rytmisk
  • God energi og udstråling
  • Personligt ønske om udvikling inde for forskellige danse- og rytme genre

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer