DGI Midt- og Vestsjælland 2018/2019 - After rep.

Hvornår
21. aug 2018 kl. 20:00 - 11. jun 2019 kl. 22:00
Hvor
RIB'en, Møllehusvej 20, 4000 Roskilde, Danmark

Nummer
2019 17 55 8025

Piger/kvinder i alderen 28-45 år. 
 
Holdet er for den rutinerede gymnast, der stadig har lyst til at arbejde med lækre bevægelser, få pulsen op og udfordres gymnastisk, og selvfølgelig være en del af et hyggeligt og socialt hold. 
Der vil ikke være udtagelse på holdet, men vi forventer engagement både gymnastisk og socialt, og at man selv gør en indsats for at "samle op", hvis man har haft afbud til en træning. 
 
I løbet af sæsonen vil der være 1-2 ekstratræninger, samt kaffeaften ca. 1 gang om måneden, hvor vi stopper træningen lidt før og hygger. 
Af opvisninger regner vi med at deltage i Stenbrostævne, Roskilde Forårsopvisning, Afterrepstævne, (måske Tivoli) og Gymnastikdag ved Fjorden. 
Der vil være åben træning de første 2 gange, og herefter betragtes holdet som sat. 
 
Vi håber at se rigtig mange dejlige "damer", der har lyst til at være en del af et rigtig hyggeligt og sveddryppende hold. 
 
OBS vedr. sæson opstart.

 

Sæsonen starter allerede tirsdag d. 21. august.

 

 

 

Gitte Malene Wilstrup, Marie Darling

Endeligt træningssted i Roskilde kommer på hurtigst muligt. 
 
Billeder:

Ved tilmeldingen bekræfter jeg, at  billeder af landsdelshold kan blive brugt i markedsføring af DGI’s kurser, stævner, arrangementer og events, i uddannelsesmateriale som DGI producerer og på DGI’s forskellige medieplatforme, som dgi.dk og Facebook.

Billederne/filmen kan endvidere blive brugt i forbindelse med markedsføring af projekter, kampagner, events og uddannelsesmateriale, hvor DGI har indgået samarbejde med andre organisationer og virksomheder.

DGI må ikke give billederne/filmen videre til 3. part.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer