Inspiration til børn i bevægelse og leg i samarb. med Ørestad IF

Hvornår
24. nov 2019 kl. 10:00 til 16:00
Hvor
Ørestad Skole, Arne Jacobsens Allé 21, 2300 København S, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder

Nummer
2019 21 55 3110

”Liv uden bevægelse kan være godt nok for gulerødder og kålhoveder, som ikke er bedre vant…” (NFS Grundtvig 1834). Dette citat vil kurset bruge til at snakke om betydningen af bevægelse for børns trivsel, sundhed og læring. Kurset vil tage udgangspunkt i materialet "Børn i bevægelse og leg" og vil være en vekslen mellem teori og praksis.

 
Så vil du gerne give dine gymnaster mulighed for bevægeglæde og legelyst, samt selv få en masse iderigdom, som er begrundet i en solid og stor faglig viden. Så er dette kursus noget for dig. 
For gennem leg og bevægelse mærker børn deres krop; de lærer sig selv at kende, lærer om deres grænser til omverden, og de lærer om verden omkring dem. Så vær klar på at blive inspireret.

På kurset får du:

  • Viden om bevægelse og legs betydning for børns udvikling
  • Inspiration og viden, med faglig begrund
  • Inspirationshæftet ”børn i bevægelse og leg”   

Kort om instruktørerne: 
Gudrun Gjesing er specialergoterapeut i børn, underviser, kursusgiver, skribent, været medlem i 10 år af DGI platformsgruppen bevægelse, leg og læring på landsplan.

 
Katrine Andersen er Cand.scient i idræt og lærer. Forfatter til legebøger, afholder legekurser samt medlem af platformsgruppen Bevægelse, leg og læring på DGI landsplan. 

Klik her for at se lign. kurser

Katrine Andersen, Gudrun Kirsten Gjesing

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer