Gotvedgymnastik - klassisk

Hvornår
27. okt 2019 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Gotvedinstituttet, Vodroffsvej 51, 1900 Frederiksberg C, Danmark
Hvem
Trænere fra 15 - 80 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 55 3404

 

  

 

 

 

3 timers inspirationskursus i DGI-regi

Totalbevægelse, naturlige bevægelsesmønstre, flow, energi, dagligdags bevægelser, spændings balance, og ikke mindst bevægelsesglæde er nogle af grundideerne i Gotvedgymnastik.

På den baggrund, vil kurset være en palet af bevægelseskvaliteter, der handler om, hvordan vi med bevægelse kan regulere nervesystemet og få bedre balance. Hvordan kan man opbygge et træningsprogram der både styrker og balancerer deltagerne?

Bevægelse til rytmisk musik virker både energigivende og afstressende, vel at mærke hvis bevægelserne er afstemt i forhold til deltagernes behov og forudsætninger. Det er også en forudsætning, at deltagerne kan slippe unødig spænding i bevægelsen, så de kan følge musikkens rytme.

Vi vil tage udgangspunkt i Michaly Czikszentmihalyi´s flow diagram, og vi skal i praksis arbejde med at finde balancen mellem udfordringer og færdigheder. Vi skal dykke ind i hvordan vi kan tilgodese alles behov på et almindeligt motionshold, så enhver oplever at blive stærkere, og få oplevelse af indre ro. 
 
Der vil være opvarmning og inspiration til musik og øvelser. Der vil være korte oplæg om Gotvedgymnastik, nervesystem og flow. Der vil være gruppeopgaver, så de erfaringer, man har som underviser, kan komme i spil.

Klik her for at se lign. kurser, indenfor seniorkurser

Henriette Bolt

Kurset foregår i den gamle sal

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer