Sommerstævnet på Bosei 2019

Hvornår
8. jun 2019 kl. 09:30 til 18:10
Hvor
Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 23 55 4210

Årets opvisningsplan for Sommerstævnet er klar

På Idrætshøjskolen Bosei ved Præstø, vil alle gymnastikhold udfolde sig på plænen foran den majestætiske hovedbygning, i læ mellem skovens høje træer og ledsaget af god lyd og solens stråler. Opvisningsprogrammet er nu klar og kan findes i appen DGI Gymnastik og HER.

Der vil være salg af spændende mad fra skolens køkken, kage og kaffeboder mm. Et miljø af borde, bænke og picnictæpper vil gøre dette stævne hyggeligt for alle deltagere, venner, familie og områdes beboere.  

Skulle det, mod forventning blive regnvejr, så holder vi gymnastikkens opvisningen i højskolens hal. 

Nye aktiviteter for hele familien 
Den skønne natur og de dejlige indendørsfaciliteter inviterer til mere aktivitet. Det bliver muligt at prøve kræfter med forskellige aktiviteter og idrætter for hele familien.

Åben svømmehal 
Grib badbukserne og badedragten med til årets sommerstævne og hop med en tur i bølgen blå i den lækre svømmehal som findes på Bosei. Der er plads til fri leg, et par baner svømning, vilde bomber eller en rolig tur i sauna. Svømmehallen er åben fra kl. 10.00 til kl. 16.00.

MTB 
Sommerstævnet 2019 omgives af den smukke Faksinge Skov som har utallige muligheder for udfordringer på MTB. Der er udfordringer for alle aldersgrupper og niveauer. Vi vil gerne give dig muligheden for at få unikke oplevelser i skoven med b.la. fremvisning af skoven, workshop og en afmærket rute så både børn og voksne kan udleve deres indre legebarn. Ta’ en tur rundt i skoven på egen hånd eller kør med i gruppen. Læs mere HER.  

Workshop: Aktive familier i det fri 
Aktive familier i det fri er høj puls, sved på panden, smil på læben og jord på knæene hos hele familien med børn i alderen 3-10 år. Konceptet kombinerer træning, leg og kvalitetstid med familien i én stor treenighed, hvor alle har det sjovt undervejs. Aktiviteterne er differentierede,så både børn og voksne får masser af motion og sved på panden, og samtidig kan alle være med uanset forudgående kendskab til og erfaring med idræt.

Vores dygtige instruktør står klar både kl. 13.00 og kl. 14.00, hvor der vil være åben workshops á ca. 45 min. varighed. Der kræves hverken tilmelding eller særlig påklædning. Blot at du og familien er klar på sjov og bevægelse i naturen.

Læs evt. mere HER

Vi glæder os til at se jer!

Redskabsliste kan findes HER.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer