DGI Nordjylland - Junior/voksen opvisning i Farsø

Hvornår
6. mar kl. 17:30 - 7. mar 2020 kl. 22:00
Hvor
Dronning Ingrid Hallerne - Farsø, Jeppe Aakjærs Vej 27, 9640 Farsø, Danmark
Hvem
Udøvere, 11 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 01 55 4007

Lad os fejre Gymnastikken i fællesskab til DGI Nordjyllands forårsopvisninger. Vi byder op til fest, og du er inviteret!

Fra fredag d. 6. marts til lørdag d. 7. marts 2020 afholdes festlighederne i Farsø til junior/voksen opvisningen. Programmet for opvisningen består af store som små gymnastikhold, som vil fremvise, hvad de har lært den forgangne sæson inden for spring- og rytmisk gymnastik. Kom og vær en del af oplevelsen med humørfyldte gymnaster, god gymnastik og en forrygende stemning og støt op fra tilskuerrækkerne, så deltagerne får en rigtig god oplevelse.

Entrépris pr. person: 60 kr. 
Gratis adgang for alle 0-14 år.

Overskuddet fra entréen gives bl.a. til arrangørforeningen, som ligger et rigtig stort stykke arbejde for at gøre opvisningen til så god en oplevelse som muligt for både gymnaster og tilskuere. Derudover benyttes det til at udvikle DGI stævnerne generelt, hvor der i 2020 er sat ekstra fokus på sikkerheden ift. at uddanne og synliggøre samaritterne under opvisningen.

Arrangørforening ved denne opvisning: Ullits Gymnastikforening, Vester Hornum Gymnastikforening og Aars Gymnastikforening

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer