Teknik i højsæde - Forlæns og baglæns på bane + minitrampolin

Hvornår
31. okt 2020 kl. 13:30 til 17:30
Hvor
Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500 Holstebro, Danmark
Hvem
Trænere, 10 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 05 55 3008

Grundteknik, metodik - Forlæns og baglæns på bane samt minitrampolin

På dette kursus vil grundteknikken blive gennemgået og du vil få en masse metodikker med hjem til din forening, så dine gymnaster bliver bedre til at springe forlæns og baglæns på bane, samt minitrampolin. På modulet vil især teknikkerne være i højsædet, men også den rette brug og sikkerheden omkring redskaberne gennemgås i håb om, at hjælpe gymnasterne til at udføre springene korrekt og med mulighed for videre indlæring.

Målgruppen vil være let øvede, øvede instruktører. For dig som gerne vil dygtiggøre dig og nørde ned i springgymnastikkens teknikker. Kursusindholdet er relevant for dig som træner springhold på junior/senior niveau eller hvis du blot ønsker at øge din bevidsthed omkring teknik indenfor spring.

Om underviserne, Mads Maretty og Bill Nielsen

Mads er 31 år gammel, og har lavet gymnastik stort set hele hans liv og trænet hold de sidste 20 år. Han har bl.a. i flere sæsoner været træner for Holstebroegnens juniorhold, mini rep og rep. hold. Derudover har han trænet Gjellerup Sdr. Senior herre og Faceoff team Jylland. Mads har selv været gymnast på rep. hold og Verdensholdet. Til daglige underviser han som lærer på Bøvling Idrætsefterskole, hvor han træner en masse gymnastik.

 
Bill er 38 år gammel og begyndte at lave gymnastik, da han startede i 8. klasse på efterskole. Derfra gik det stærkt og han har trænet alt fra mor/far/barn i lokalforeninger til juniorhold og seniorhold i Holstebroegnen de sidste 20 år. Bill har selv været aktiv gymnast på rep hold og konkurrencehold i mange år. De sidste 5-10 år har han arbejdet som underviser på DGI's Springsikkeruddannelser og har virkelig nørdet i biomekanik og forskellige indlæringsmetoder. Til dagligt arbejder Bill på Bøvling Idrætsefterskole, hvor han hver dag har spring og gymnastik på skemaet.

Husk. Når du tilmelder dig kurser og uddannelser i DGI, kan du efterfølgende søge kursustilskud fra din kommune. Læs mere på din kommunes hjemmeside.

Mads Maretty Sørensen, Bill Nielsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer