DGI Midtjylland Silkeborg Juniorhold

Hvornår
30. aug 2019 kl. 18:00 - 6. maj 2020 kl. 20:15
Hvor
Them Hallerne, Frisholmvej 13, 8653 Them, Danmark
Hvem
Udøvere, 12 - 17 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 06 55 2501

Silkeborg Juniorhold er et hold for gymnaster i alderen 6. klasse til 17 år, som ønsker at dygtiggøre sig udover den ugentlige træning i lokalforeningen. 

Det er ingen krav om gymnastisk niveau, men forventes smil, glæde og lyst til at lære. 

På Silkeborg Juniorhold har vi udover gymnastikken også fokus på fællesskab, sjov og leg for at udarbejde et fantastisk opvisningsprogram hvor alle gymnaster får lov at vise deres udvikling og talent.

Vi starter i uge 35 med 2-3 åbne træninger. 

For at kunne gå på holdet er du aktiv gymnast, instruktør, hjælpeinstruktør eller bestyrelsesmedlem i en lokalforening, der er medlem af DGI eller du er instruktør på et landsdelshold i DGI.  
Mød bare op til gratis prøvetime.

OBS!     Er en gymnast tilmeldt et landsdelshold og dermed har betalt 1. rate gælder nedenstående:

  • Ønsker en gymnast i løbet af sæsonen at stoppe på et landsdelshold evt. grundet en skade eller anden omstændighed, påhviler det stadig den enkelte gymnast at betale 2. rate som indbefatter ydelseskontingentet.
  • Er gymnasten tilmeldt et landsdels-stævne på det tidspunkt, hvor sæsonen ønskes afbrudt, hæfter den pågældende for denne udgift.

Se kalender/årsplan for holdet her: 
https://mimer.dgi.dk/offentlig/F550D8D1-001

Simon Arevad Hansen, Simon Vistisen, Jakob hovgaard Schmidt, Knud Erik Laursen, Nicklas Baastrup Laursen, Nicoline Christine Felsager, Rebecca Pinstrup Mosdal, Alberte Dahl Jakobsen, Laura Hovgaard Schmidt

Samtykke til fotografering:

Ved at tilmelde dit barn et landsdelshold i DGI Midtjylland, giver du også tilladelse til, at dit barn må blive fotograferet i gymnastiske henseender som bruges til sociale medier fx Facebook og Instagram.

Ønskes der ikke tilladelse til det, skal der sendes en mail til DGI kontoret til: dina.bjerrekaer@dgi.dk, som informerer instruktørerne på det pågældende hold om dette.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer