Gymnastik-i-skolen

Hvornår
1. aug 2019 kl. 08:00 - 1. jul 2020 kl. 08:00
Hvem
Udøvere, 10 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 09 55 1000

Sæt gymnastik på skemaet i dine idrætstimer 
Vil du prøve en anderledes idrætstime med spring, serier og rytmer? Vi gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i gymnastik. Vi sammensætter det forløb, der passer bedst til dig og dine elever – både i indhold og varighed. 
 
Gymnastik i grundskolen dækker kompetenceområdet alsidig idrætsudøvelse, som inkluderer redskabsaktiviteter, dans og udtryk samt kropsbasis. Gymnastik-i-skolen er for dig, som ønsker ny inspiration til idrætsundervisningen med motorik, dans & udtryk og spring- og redskabsaktiviteter. Materiale med inspirationsøvelser og sekvenser kan downloades gratis her eller bestilles trykt. I materialet finder du også forslag til, hvordan du som idrætslærer griber idrætsprøven i 9. klasse an, hvis eleverne trækker disse temaer.

Vi tilbyder forløb inden for følgende gymnastikformer:  
Springgymnastik – redskabsaktivitet 
Rytmisk gymnastik – Dans og udtryk 
Parkour 
Outdoor fitness 
Showdance 
Hip hop 
Breakdance 
SMART training 
Yoga – mindfulness 
og mange andre ... spørg endelig

Udover forløb til eleverne tilbyder vi også tre timers kurser specifikt for idrætslærerne. Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information. 
 
Formål 
Formålet med gymnastik-i-skolen er at give alle elever en forståelse af gymnastikkens mange muligheder skabe glæde og udvikling hos den enkelte elev. Vi tilpasser forløbet, så det passer til jeres behov og til folkeskolens nye forenklede fællesmål, herunder blandt andet modtagning for springgymnastik eller rytme, takter og viden om variationer i bevægelse. Vi samarbejder med skolens lærere, så de får et indblik i udvalgte øvelser, blandt andet stationstræning og rytmeøvelser, således disse kan bruges i egen undervisning.

Varighed 
2 lektioner á 45 minutter. 
 
Pris 
749,- pr. forløb (inkl. moms) 
Prisen inkluderer 2 lektioner á 45 minutter ekskl. pause pr. forløb med én underviser. Hvis man ønsker redskabsaktivitet, skal der være to undervisere og prisen er dermed kr. 1.498,- pr. forløb.

Forløbene skal bookes minimum 30 dage før ønsket afholdelsesdato. I særlige tilfælde kan lade sig gøre med kortere varsel.

Har du spørgsmål? Du er meget velkommen til at kontakte Idrætskonsulent Helle Klüwer tlf. 3032 9220 eller mail helle.kluwer@dgi.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer