BabyGymnastik 3-12 mdr.

Hvornår
26. sep 2020 kl. 10:00 - 23. jan 2021 kl. 16:00
Hvor
PureMovement Studio, Mejlgade 95, 3. sal, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 09 55 3244

Babymotorik, aktiviteter og lege 
Her er kurset for dig, der gerne vil forstå sansernes betydning for babyers udvikling samt ønsker idéer til aktiviteter og lege, der understøtter de motoriske udviklingsstadier.

Du får et kursus fyldt med:

  • Teoretisk og praktisk viden
  • Viden om de primære sansers og primitive refleksers betydning for motorisk udvikling
  • Øvelser og lege, der understøtter børns naturlige udvikling og stimulerer målrettet i forhold til alder og formål
  • Inspiration til opbygning af aktiviteter og lege til en babygymnastiktime med forståelse for sansernes betydning og arousal - hvordan vækker og dæmper vi hjernens vågenhed?
  • Viden om over-/understimulation
  • Inspiration til og viden om krydsbevægelser
  • Viden om holdegreb, omgivelsernes betydning, tryghed, praktisk indretning og sikkerhedsmæssige vinkler
  • Inspiration til ”dig som underviser” – kropsholdning, erfaring, kommunikation med forældre

Vi gennemgår de tre primærsanser:  
Balancesansen (vestibulær) 
Muskel-ledsansen (proprioceptiv) 
Følesansen (taktil)

Vi kommer omkring barnets primærreflekter i relation til legen og de motoriske milepæle: Ligge på maven, trille, krybe, kravle, sidde, gå, kommunikation. Vi berører også kort ”det sensitive barn” – hvad ser vi, og hvad gør vi med det, vi ser?

Kurset forløber over to gange: 
Lørdag den 26. september 2020 kl. 10-16 
Lørdag den 23. januar 2021 kl. 10-14

På anden mødegang følger vi op på første kursusdag, og de erfaringer deltagerne har fået på egne hold siden første mødegang. Der er mulighed for at stille spørgsmål og få uddybet teori samt udveksle og udvikle lege med de andre deltagere.

Du får samlet 10 timers undervisning, hvor 2. kursusdag er med fokus på erfaringer og evaluering af undervisningsoplevelserne. Når du kommer hjem fra dette kursus, har du fået kufferten fyldt op med god, brugbar viden og frisk inspiration til dit hold og din undervisning.

Om underviseren: Signe Bredsdorff-Larsen, Børneergoterapeut og cert. Stimulastik underviser. Indehaver at PureMovement i Århus, der tilbyder Stimulastik hold, PureSanseMotorik og Events for børn i alderen 3 mdr. til 4 år. Ligeledes vejledning ud fra ergoterapeutisk viden om sansebearbejdning, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at stimulere og motivere barnet og give det glæde ved at være aktivt. Signe arbejder dagligt med Stimulastik, Pilates Efterfødsel, Pilates, Elastic Training, dans og holdtræning. 

Kort tid inden kurset, modtager du en mail med praktisk info. Hvis du har spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Lise Buttle på lise.buttle@dgi.dk / 7940 4309.

Signe Bredsdorff-Larsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer