Landsdelsgymnast for en aften: Kom til åben træning på MiniREP

Hvornår
6. maj 2020 kl. 19:30 til 22:00
Hvor
Globus1, Gudrunsvej 3 A-C, 8220 Brabrand, Danmark
Hvem
Udøvere, 17 - 30 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 09 55 4605

Gymnastisk nørderi, udfordringer og sammenhold

Overvejer du at gå på DGI Østjyllands MiniREPhold en af de kommende sæsoner? Så er du meget velkommen til at træne med den 6. maj, hvor vi holder åben træning. Det bliver en almindelig træning, hvor DU kan få en smagsprøve på holdet. Alle 17+ er velkomne.

DGI Østjyllands MiniREPhold er for øvede og ambitiøse piger, der gerne vil knokle for at lære nyt sammen med andre dygtige pigegymnaster i et varmt, hyggeligt og fokuseret team. Du kommer til at arbejde med din grundgymnastik, du får en masse træning i at komme ud over kanten af gulvet med dine bevægelser, du får en masse teknisk træning, du får lov at arbejde med dit udtryk i forskellige gymnastiske genrer og meget, meget mere igennem sæsonen.

Så elsker du at nørde og arbejde med din gymnastik, og drømmer du om at blive en del af holdet en af de kommende sæsoner? Så kig forbi til prøvetræningen - og udtagelsen efter sommerferien.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Det er GRATIS at være med - det eneste du skal gøre er at bruge 2 min. på at tilmelde dig her på siden.

Målgruppe 
Rytmegymnaster på alle niveauer fra 17 år og opefter. 
Forudsætningen for at gå på MiniREPholdet 2020-2021 er, at du bliver udtaget i aug./sep. og er fyldt min. 18 år den 1. april 2021.

Har du spørgsmål? 
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte holdets kontaktperson: Trine Kastbjerg, tlf. 6019 3440 / trinekastbjerg@gmail.com

Kom og træn med os. Vi glæder os til at se dig.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer