Rytmisk grundgymnastik (med sved på panden) 6-12 år

Hvornår
12. sep 2020 kl. 11:00 til 15:00
Hvor
Bankagerhallen, Bankagervej 103, 8700 Horsens, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 10 55 3300

Inspirationskursus for instruktører som underviser i rytmisk gymnastik 6-12 år, med fokus på, hvordan træningerne skal bygges op med henblik på at skabe stærke og udholdende gymnaster, som går glade, udfordrede og svedige hjem fra træning. 
 
Det skal være sjovt at gå til gymnastik! 
 
 
Der vil særligt være fokus på at lave gode opvarmnings- og grundgymnastiske sekvenser, som kan bruges hele sæsonen. 

Om instruktørerne:

Kristine Bisgaard 
Jeg er 33 år og har altid dyrket og undervist gymnastik. Jeg har i en del år undervist et udtaget pigehold i alderen 16+, men har også tidligere haft landsdelshold – 10-14, Junior og Aspirant. Selv har jeg gået på diverse pigehold og Rep-hold. 
Jeg holder særligt af grundgymnastikken og finder det yderst vigtigt at hele kroppen kommer i brug, når vi laver gymnastik. Min undervisning tager ofte udgangspunkt i grundtekniske elementer, og bærer meget præg af, at der skal sved på panden, der skal være et formål med øvelserne og tiden skal bruges effektivt.  
 
Jane Karberg Risager: 
Jeg er 32 år og jeg har dyrket og undervist i rytmisk gymnastik så længe jeg kan huske. Jeg har været instruktør på udtagede forenings- og landsdelshold, blandt andet ynglinge og Rephold. I de seneste år har jeg primært undervist gymnaster fra 16 år, men har også i min tid undervist mange yngre gymnaster.  
Jeg selv har gået på massevis af pigehold, rephold, på elitehold og rejst med DGIs 9. Verdenshold. Gennem hele min gymnastiske karriere har jeg undervist og sat pris på god grundgymnastik og vigtigheden af denne, så dette er mit primære fokus i min undervisning. 
 
Flere kurser i rytmisk gymnastik fra DGI Sydøstjylland:

Kristine Bisgaard, Jane Karberg Risager

Der er en sandwich med i prisen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer