MoveBetter - hjernebaseret træning

Hvornår
23. okt kl. 16:00 - 24. okt 2020 kl. 18:00
Hvor
Vejen Idrætscenter, Petersmindevej 1, 6600 Vejen, Danmark
Hvem
Trænere, 15 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 55 3025

Målgruppe: 
Holdtræningsinstruktører der ønsker at lære mere om en neurologisk tilgang til træning. 
Træningsprincipperne kan bruges af alle der ønsker at integrere træning af god kropskontrol. Du kan være underviser for alle typer af grupper - gymnastik, fitness, løb eller boldspil.

Indhold:

Move Better er hjernebaseret træning – Nyhed i DGI. Målet med træningen er, at du skal bevæge dig bedre. Bedre bevægelse øger din præstationsevne, holder dig skades fri og fuld af energi. Din krop er et levende billede af de skader du har oplevet og måden du har brugt kroppen på livet igennem. Move Better træning vil genskabe kontakten til de områder af kroppen der ikke arbejder optimalt via fokuseret neurologisk træning - proprioceptiv træning (hud, muskler, led mm) syn og balance. En stor del af træningen vil være inspireret af principper fra det verdenskendte Z-Health Performance koncept.

Move Better træningen er udviklet af 3 undervisere med baggrunde som fysioterapeut, kiropraktor og personlig træner, kost- og livsstils vejleder, den nyeste neurologiske viden og deres erfaringer med gruppe træning. Move Better er udviklet med et mål om at højne bevægelseskvaliteten og dermed resultaterne af den træning der foregår på træningshold. 
På dette kursus vil du blive indført i teori og praksis i forhold til de input vi præsenterer nervesystemet for igennem struktureret træning. Vi vil specielt have fokus på Proprioceptive input (hud, muskler og led). Du lærer, hvordan du kan anvende øvelserne til selv at bevæge dig bedre. Når du har leget med øvelserne selv, kan du begynde at introducere dem i den træning du allerede underviser.

Kurset afholdes over 2 dage, og det er muligt at tilkøbe overnatning:

Fredag, den 23. oktober kl. 16.00-22.00.

Lørdag, den 24. oktober kl. 08.00-18.00

Undervisere: 
Charlotte Duus, Fysioterapeut, Z-Health Coach og bl.a. DGI Landsinstruktør i yoga. 
Dorthe Brandborg, Kiropraktor, Bac.idræt, Z-Health Master Trainer og DGI Landsinstruktør i sundhedsidræt 
Tina Nielsen, træning, kost- og livsstilsvejleder, Z-Health Master Trainer og bl.a. DGI Landsinstruktør i fitness.

Dorthe Brandborg Olsen, Charlotte Duus, Tina Nielsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer