Skrammelgymnastik (1-6 år)

Hvornår
13. sep 2020 kl. 12:30 til 15:30
Hvor
Helle Hallen, Vrenderupvej 40C, 6818 Årre, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 55 3104

Det bliver et kursus med masser af sjov, lærerig praksis kombineret med lidt teori. Derfor skal du være indstillet på at være aktivt deltagende og måske også få lidt sved på panden.

- Du får gode idéer til hvordan du kan lave sjov gymnastik med brug af simple og billige rekvisitter som cykelslanger, murerbaljer, isoleringsrør, karklude, lagner, bolde og balloner m.v.

- Du vil få idéer til sjove sange og lege, der styrker og træner motorik og kondition

- Du vil få idéer til hurtige sange og lege, hvor pulsen kommer helt op og sange/lege, hvor pulsen skal ned igen

- Du vil få gode idéer til hvordan et sjovt program kan sammensættes

- Du vil få konkrete idéer til sange og lege, som nemt kan implementeres i dit gymnastikarbejde!

På kurset vil du blive præsenteret for mange billige og sjove rekvisitter, som kan bruges til leg og sjov motion. Det vil være et kursus, hvor vi skal lege med forskellige rekvisitter og hvor du vil blive bombarderet med gode idéer til dit gymnastikarbejde.

På kurset vil jeg bl.a. tage udgangspunkt i min seneste cd/bog udgivelse: Spilop hop samt enkelte fra mine andre udgivelser.

Om underviseren: Michael Back har mere end 25 års erfaring i arbejdet med musik og bevægelse og børn i alderen 1-6 år. Igennem årene er det blevet til mere end 4000 arrangementer og udgivelse af 5 meget roste børnecd'ere og bøger, der alle indeholder sjove aktivitetssange, der bruges til leg og bevægelse i utallige førskole institutioner og gymnastikforeninger landet over. Michael er uddannet pædagog, har diplom i rytmisk musik og bevægelse.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på mhs@dgi.dk eller 7940 4456.

Har du set at vi samme dag har et andet kursus med Michael Back. Se mere HER.

Målgruppe

Instruktører fra gymnastikforeninger og andre interesserede.

Michael Back

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer