Gymnastik for de mindste: Motorisk udvikling

Hvornår
3. sep 2020 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
Helle Hallen, Vrenderupvej 40C, 6818 Årre, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede

Nummer
2020 11 55 3106

Til dig, som underviser på forældre/barn hold. Få indsigt i motorisk udvikling. Lær, hvordan du kan udnytte denne viden i aktiviteter for børnene og sammensætte et program, der styrker børnenes motoriske færdigheder endnu mere.

Kurset vil være en afveksling mellem teori og praksis.

Du vil få inspiration til opbygning af timen og mange eksempler på konkrete aktiviteter, som ligger ud over redskabsopstillinger.

Om instruktøren: Lene Raadkjær Jørgensen er privatpraktiserende børnefysioterapeut og udgiver af app'en BabyTummel. Lene har en lang instruktør baggrund bag sig på diverse gymnastikhold og er endvidere formand i lokalforeningen SAGU.

Kort tid inden kursus start, modtager du en mail med praktisk information. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på mhs@dgi.dk eller 7940 4456. 

Målgruppe

Målgruppen: Er instruktører for forældre-barn hold, som ønsker viden om motorisk udvikling og sanser for at kunne inddrage denne viden i gymnastikken. Forældre/barn hold inddeles forskelligt, men der vil være inspiration til børn fra ca. 1 år og op til ca. 4 år.

Lene Raadkjær Jørgensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer