Serieopbygning og musikforståelse

Hvornår
27. sep 2020 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Bramming Kultur- og Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 18 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 11 55 3122

Vi arbejder praktisk på hele kurset både individuelt og i grupper. Jeg kommer med redskaberne til serier og hvordan man hele tiden kan udvikle på produktet. Vi arbejder til musik og med musik og bruger musikkens forskellige nuancer, hvor lyrikken får større betydning end takterne.

Jeg synes det er vigtigt at tage udgangspunkt i dine gymnaster, når du skal lave en serie. Derudover har en klog mand engang udtænkt nogle tanker om bevægelse. Med udgangspunkt i Labans tanker, arbejder vi med hvordan gymnastik kan være sjovt og flot på samme tid.

Om instruktøren: Sara Møller-Nielsen er 29 år og studerer i Århus. Det seneste år har Sara haft orlov fra studiet for at rejse verdenen rundt med DGI Verdensholdet. Udover erfaring fra de hundredevise af workshops rundt i verdenen har jeg gennem tiden undervist adskillige pigehold. Sara har altid lavet gymnastik og siden sit højskoleophold på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i 2011, har hun også fået kendskab til danseverdenen. Sara har selv været aktiv på Ollerups Dansekompagni og de seneste 4 år på Ollerups Elitehold. Som gymnast og underviser vægter Sara kvalitet og udholdenhed højt. Sara elsker at bruge sin krop fysisk samtidig med at hun har det sjovt.

Kort tid inden kursus start vil du modtage en mail med praktiske oplysninger, har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte idrætskoordinator Marisa Holm Schwartz på mail: marisa.holm.schwartz@dgi.dk eller på 7940 4456.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til instruktører for junior- og ynglingehold, som gerne vil blande teori og praksis til opbygning af serier.

Sara Møller-Nielsen

Medbring papir og blyant samt evt. kamera til at filme sekvenserne.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer