DGI Fyn Forårsopvisning i Svendborg 1/3 søndag

Hvornår
1. mar 2020 kl. 09:00 til 18:00
Hvor
Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 5 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 16 55 4003

Kom til DGI Fyn forårsopvisning i Svendborg for både børn og voksne.

Vi er nu klar til at byde jer velkommen til sydfynsopvisningen 2019.

Stævnet arrangeres i et samarbejde mellem de sydfynske lokalforeninger og DGI Fyn: 
Skårup IF, Tåsinge GF, GS Gudme, Svendborg Gymnastikforening, Tved GIF, Ollerup GF og DGI Fyn.

Samarbejdet resulterer i tættere relationer foreningerne imellem ved at løse denne opgave sammen. Et evt. økonomiske overskud, vil blive fordelt foreningerne imellem eller brugt til fælles udviklingsinitiativer lokalt i foreningerne. Det kunne være omkring rekruttering af instruktører, indkøb af nye redskaber, tilskud til udlandsrejser eller kurser til instruktørerne. Samtidig arbejdes der løbende på at udvikle kvaliteten af arrangementet og finde ny veje til understøttelse af det sydfynske gymnastikmiljø også i samarbejde med DGI Fyn.

Frivillige fra de nævnte lokalforeninger hjælper til med at løse forskellige praktiske opgaver i løbet af weekenden og gøre denne weekend til en god oplevelse for alle, - såvel aktive på gulvene, som publikum på siddepladserne. Med din entré-betaling bidrager du altså til forsat udvikling i de lokale foreninger og til at et fælles arrangement som sydfynsopvisningen kan bestå og andre samarbejdsplatforme kan udvikle sig til gavn for udøvere og instruktører.

For praktiske spørgsmål, kontakt stævneleder: Sara Rosager Mortensen, sararosager@hotmail.com

Forårsopvisningerne i DGI Fyn er en blanding af ny inspiration og glæden ved gymnastikkens traditioner. De er samlingspunkt for en masse mennesker, der elsker gymnastik.

Kom og oplev stemningen og tag del i glæden ved gymnastikken.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer