Gymnastikskole i Højby

Hvornår
29. jul kl. 09:00 - 31. jul 2020 kl. 15:00
Hvor
Højby Hallerne, Nørrelunden 20, Højby, Odense S, 5260 Odense S, Danmark
Hvem
Udøvere, 7 - 12 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 16 55 6004

Information vedr. COVID-19 
Måske har du tænkt på om der mon kan holdes gymnastikskole til sommer? Det er helt naturligt at få tanken, når andre store arrangementer i sommerferieperioden er blevet aflyst. 
Gymnastikskolerne er ikke aflyst. Vi arbejder i DGI fortsat på, at få afklaret om og hvordan foreningerne kan afholde gymnastikskole til sommer i fuld overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger. Det er endnu uvist hvad regeringen har af retningslinjer efter 10. maj. 
Skulle det blive tilfældet at vi ikke kan afvikle gymnastikskole overhovedet, så får tilmeldte selvfølgelig det fulde deltagergebyr retur. 

Har du lyst til at lave gymnastik, med en masse tons og tummel. Fest og fart med højt humør?  
Så er gymnastikskolen i Højby lige noget for dig. 
I sommerferien åbner vi hallen for spring og fede rytmer, hvor du kan opleve rigtig meget sammen med dine venner - og møde nye venner, der også synes, at gymnastik er rigtig sjovt.

Vi skal bruge kroppen, lege og ha’ det rigtig sjovt. Vi lover, at der bliver fart over feltet, så du sover godt om natten. 
Alle kan være med uanset om man er øvet eller ikke har lavet gymnastik før.

Vi har friske og dygtige instruktører, der står klar til at give dig og en masse andre drenge / piger på samme alder en sjov og anderledes ferieoplevelse.

Programmet vil være spækket med gymnastik, spring, leg, sjov, konkurrencer og mon ikke også, der bliver en overraskelse under vejs. Lyder det som noget for dig? - så skynd dig at tilmelde dig.

Onsdag-fredag kl. 9.00-15.00 
Der er mulighed for pasning fra kl. 8.30-9.00

HUSK skiftetøj til ude og inde, samt udesko.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer