Legekursus

Hvornår
7. nov 2020 kl. 15:00 til 17:30
Hvor
Sorø Hallen, Ringstedvej 20, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 55 3150

Leger du altid de samme ti lege i løbet af sæsonen? Kunne du tænke dig inspiration til nye lege eller bare få en ny vinkel på nogle af de kendte lege? Så find dit indre legebarn frem og kom og giv den gas! 
Alle kan lære og udvikle sig gennem leg. Alle kan lege - store som små - og alle kan lide at have det sjovt. På dette kursus skal vi lave lege, der både kan leges af store og små, og vi skal snakke om, hvordan vi kan anvende forskellige lege i træningen.  
  
På kurset får du:

  • Viden om sanser og grundbevægelser
  • Viden om tilpasning af legen
  • Inspiration til nye lege
  • En sjov eftermiddag

Kort om instruktørerne:  
Mie har tidligere undervist på mange forskellige hold, lige fra forældre-barn til senior grand prix, senest underviser hun et ungdomshold inden for DGI gymnastikken. Mie har gået på forskellige opvisnings- og konkurrencehold. Til daglig arbejder hun som pædagog.  
Stine er underviser på DGIs Gymnastikuddannelser og har undervist alt fra puslingehold til seniorhold. Stine har selv gået på mange forskellige rytme- og dansehold og har bl.a. været på Gymnastikhøjskolen tilbage i Ollerup i 2013. Til daglig læser Stine en kandidat i ergoterapi.

Andre kurser i samme kategori

Stine Brink Hansen, Mie Nissen Vilshardt

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer