Inspiration til trampetspring på GP4 niveau

Hvornår
27. sep 2020 kl. 09:00 til 11:30
Hvor
Tune Hallerne, Tunehøj 7, 4030 Tune, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 55 3201

På dette kursus bliver der gået i dybden med trampetspringene fra gymnastikpyramidens niveau 4 som er: Strakt salto og strakt salto med halv skrue 
Der bliver lagt fokus på korrekt teknik og modtagning, samt ideer og inspiration til teknikstationer. Ligeledes diskuteres der springmetodik og opbygning, og hvordan du bedst muligt sikrer en effektiv indlæring og udvikling for dine gymnaster.

På kurset får du:

  • Modtagningsteknik
  • Viden om korrekt teknik og udførsel
  • Inspiration til teknikstationer og indlæringsmetoder

Kort om instruktørerne:  
Mikkel er 26 år, tidligere konkurrence- og repholdsgymnast med ni års erfaring som instruktør med alt fra lokalhold, landsdelshold og teamgym, og er pt. instruktør inde på Københavns Rephold. 
Mikkel har været underviser hos DGI de seneste 4 år, hvor han bl.a. har hjælpeinstruktørkurser, gymnastikuddannelser og diverse inspirationskurser.
William er 27 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold, siden 2009. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været gymnast på Københavns Rephold, teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold og senest gymnast på DGI’s 12. verdenshold.

Andre kurser i samme kategori

 

William Axel Linderoth Michaelen, Mikkel Busk Vedel

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer