Inspiration til styrke og mobilitet for springere

Hvornår
27. sep 2020 kl. 12:15 til 14:45
Hvor
Tune Hallerne, Tunehøj 7, 4030 Tune, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 55 3202

På dette kursus bliver der gået i dybden med styrke og mobilitet for springgymnaster. Der vil blive lagt fokus på korrekt opbygning og teknik, således at gymnasterne får mest muligt ud af de enkelte øvelser, samt minimerer risikoen for overbelastningsskader. Øvelser vil blive gennemgået i teori og praksis, og deltagerne vil få inspiration til stationer og opstillinger, der let kan indarbejdes i den daglige springtræning.

På kurset får du:

  • Inspiration til styrke og mobilitet for springgymnaster
  • Gennemgang af øvelser
  • Inspiration på korrekt opbygning og teknik

Kort om instruktørerne:  
Mikkel er 26 år, tidligere konkurrence- og repholdsgymnast med ni års erfaring som instruktør med alt fra lokalhold, landsdelshold og teamgym, og er pt. instruktør inde på Københavns Rephold. 
Mikkel har været underviser hos DGI de seneste 4 år, hvor han bl.a. har hjælpeinstruktørkurser, gymnastikuddannelser og diverse inspirationskurser.
William er 27 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold, siden 2009. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været gymnast på Københavns Rephold, teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold og senest gymnast på DGI’s 12. verdenshold.

Andre kurser i samme kategori

 

William Axel Linderoth Michaelen, Mikkel Busk Vedel

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer