Springkoncepter der virker

Hvornår
12. sep 2020 kl. 09:30 til 12:00
Hvor
Jyllingehallerne, Planetvej 35, 4040 Jyllinge, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 55 3204

På dette kursus gennemgår vi, hvordan man opbygger et godt springkoncept. Kurset fokuseres på, hvordan man inddrager sine gymnaster på tværs af niveau, og herigennem udvikler et springkoncept fra bunden. Motivation, højt humør og gymnastisk udvikling vil være i fokus som redskaber til processen. Vi deler ud af vores erfaringer, og der bliver tid til at diskutere eventuelle udfordringer, som I møder i forbindelse med arbejdet med springkoncepter, og hvad man her kan gøre som instruktør.

På kurset får du:

  • Inspiration til udvikling af springkoncepter
  • Viden om hvordan du bedst inddrager gymnasterne på tværs af niveau
  • Idéer til hvordan du udvikler et springkoncept

Kort om instruktørerne:  
Mikkel er 26 år, tidligere konkurrence- og repholdsgymnast med ni års erfaring som instruktør med alt fra lokalhold, landsdelshold og teamgym, og er pt. instruktør inde på Københavns Rephold. 
Mikkel har været underviser hos DGI de seneste 4 år, hvor han bl.a. har hjælpeinstruktørkurser, gymnastikuddannelser og diverse inspirationskurser.
William er 27 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold, siden 2009. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været gymnast på Københavns Rephold, teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold og senest gymnast på DGI’s 12. verdenshold.

Andre kurser i samme kategori

William Axel Linderoth Michaelen, Mikkel Busk Vedel

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer