Den fede springtime

Hvornår
12. sep 2020 kl. 12:45 til 15:15
Hvor
Jyllingehallerne, Planetvej 35, 4040 Jyllinge, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 55 3205

På dette kursus gennemgår vi både teoretisk og praktisk, hvordan man opbygger den fede springtime, hvor både høj motivation, humør og gymnastisk udvikling er i fokus. Vi deler ud af vores erfaringer, og tager os tid til at diskutere eventuelle udfordringer, som I møder til træning, og hvad man kan gøre for at løse dem.

På kurset får du:

  • Inspiration til opbygning af den fede springtime
  • Gode råd til træningsopbygning
  • Idéer til hvordan man kan variere sin træning efter gymnastens alder og færdigheder 

Kort om instruktørerne:  
Mikkel er 26 år, tidligere konkurrence- og repholdsgymnast med ni års erfaring som instruktør med alt fra lokalhold, landsdelshold og teamgym, og er pt. instruktør inde på Københavns Rephold. 
Mikkel har været underviser hos DGI de seneste 4 år, hvor han bl.a. har hjælpeinstruktørkurser, gymnastikuddannelser og diverse inspirationskurser. 
William er 27 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold, siden 2009. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været gymnast på Københavns Rephold, teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold og senest gymnast på DGI’s 12. verdenshold.

Andre kurser i samme kategori

William Axel Linderoth Michaelen, Mikkel Busk Vedel

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer