Inspiration til dobbelt-out og Barani-in i trampet på GP5+ niveau

Hvornår
4. okt 2020 kl. 15:00 til 17:30
Hvor
Vallekilde-Hørve Kultur- & Idrætscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 55 3209

På dette kursus kigger vi nærmere på modtagelsen til barani-in og dobbelt-out, og hvordan man kan bygge opstillinger op, som hjælper med indlæringen af barani-in og dobbelt-out. Kurset har til formål at give dig, som modtager de bedst mulige kvalifikationer til at skabe et sikkert indlæringsmiljø og den sikre modtagning.

På kurset får du:

  • Viden om strakt salto med barani-in og dobbelt-out i minitrampolin og hvordan man bygger opstillinger til indlæring af springet
  • Inspiration til hvordan man kan arbejde sikkert med barani-in og dobbelt-out i en minitrampolin
  • Kompetencer til at kunne modtage barani-in og dobbelt-out

Kort om instruktørerne:

Søren Stapel - Instruktør hos Teamgym Bellinge (Mini piger) og Kursusinstruktør på Springsikker. 17 års erfaring som instruktør for gymnaster i spektret fra Micro til Senior. 
Casper Gleerup - Instruktør hos Teamgym Bellinge (Junior piger) og Teamgym Odenses (Senior mix). Kursusinstruktør hos DGI. 14 års erfaring som instruktør for gymnaster i spektret fra Micro til Senior.

Andre kurser i samme kategori

Søren Stapel, Casper Gleerup

Husk 
Du skal medbringe mindst 1 ”kanin” dvs. en gymnast fra evt. eget hold som skal bruges når I skal øve modtagning. Vær også opmærksom på, at du selv skal være spring-aktiv på kurset.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer