Inspiration til trampetspring på GP5 niveau

Hvornår
7. nov 2020 kl. 09:00 til 11:30
Hvor
Sorø Hallen, Ringstedvej 20, 4180 Sorø, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 55 3210

På dette kursus kigger vi nærmere på, modtagelsen til strakt salto med halvanden skrue og dobbeltsalto og hvordan man kan bygge opstillinger op, som hjælper med indlæringen af strakt salto med halvanden skrue og dobbeltsalto. Kurset har til formål at give dig som modtager, de bedst mulige kvalifikationer til at skabe et sikkert indlæringsmiljø og den sikre modtagning.

På kurset får du:

  • Viden om strakt salto med halvanden skrue og dobbeltsalto i minitrampolin og hvordan man bygger opstillinger til indlæring af springet
  • Inspiration til hvordan man kan arbejde sikkert med strakt salto med halvanden skrue og dobbeltsalto
  • Kompetencer til at kunne modtage strakt salto med halvanden skrue og dobbeltsalto

Kort om instruktørerne:

Søren Stapel - Instruktør hos Teamgym Bellinge (Mini piger) og Kursusinstruktør på Springsikker. 17 års erfaring som instruktør for gymnaster i spektret fra Micro til Senior. 
Casper Gleerup - Instruktør hos Teamgym Bellinge (Junior piger) og Teamgym Odenses (Senior mix). Kursusinstruktør hos DGI. 14 års erfaring som instruktør for gymnaster i spektret fra Micro til Senior.

Andre kurser i samme kategori

Søren Stapel, Casper Gleerup

Husk 
Du skal medbringe mindst 1 ”kanin” dvs. en gymnast fra evt. eget hold som skal bruges når I skal øve modtagning. Vær også opmærksom på, at du selv skal være spring-aktiv på kurset.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer