Effektiv træning for dig og Birgitte Nymann 2020 - Jyllinge hallen

Hvornår
10. okt 2020 kl. 13:00 til 17:00
Hvor
Jyllingehallerne, Planetvej 35, 4040 Jyllinge, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 55 4101

Kom og gi' den gas, når vi åbner dørene for dig, der er til sved på panden og socialt samvær samt kan lide at prøve nyere træningsformer. 
Birgitte Nymann vil gennemføre to træningsmoduler, samt give et foredrag.

Arrangementet er for alle voksne, der har interesse for en god træning og ny viden om kroppen og sundhed.

Prisen er 260 kr. per person.

Del gerne denne invitation med andre du kender, som kunne være interesseret.

Vi har kun plads til 70 personer, så skynd dig at tilmelde dig.

Kort om instruktøren: 
Birgitte har undervist på workshops, kurser og uddannelser i 25 år over hele landet. Hun arbejder fuld tid med træning, kostvejledning og slankeforløb specielt for kvinder. Er uddannet i idræt fra Københavns Universitet og med det udgangspunkt, har hun opbygget et hav af kurser og uddannelser for DGI og i eget regi. Hun er en af Danmarks mest rutinerede og dedikerede undervisere, som kommer til udtryk, når du deltager på hendes arrangementer. Hun har skrevet 25 bøger om kost og træning, samt udgivet flere end 100 træningsvideoer. Hun har skrevet om træning og kost for Danmarks største ugeblade i 15 år. Så hun er meget rutineret i at formulere sig og kommunikere omkring træning og undervisning i det hele taget, så du kan forstå budskabet og let give det videre til dine deltagere.

Program for dagen

kl. 13:00-13:10 Velkomst 
kl. 13:10-14:00 Første træningsmodul: Pulsen op – med og uden hop. 
kl. 14:00-14:20 Pause (medbring selv drikkedunk) 
kl. 14:20-15:10 Andet træningsmodul: Styrk hele kroppen – uden redskaber

kl. 15:10-15:30 Omklædning 
kl. 15:30-15:45 Pause med en let snack 
kl. 15:45-16:45 Foredrag: Boost dit energiniveau. 
kl. 16:45-17:00 Afslutning

Pulsen op – med og uden hop (træningsmodul) 
Få inspiration til at lave effektiv pulstræning med simple øvelser lige til at lave hjemme, i haven eller hvor du vil. Du får træningsprogrammet med hjem, så du kan forsætte træningen hjemme eller sammen med andre.

Styrk hele kroppen (træningsmodul) 
Få inspiration til at styrke hele kroppen – uden brug af redskaber. Vi laver et styrkeprogram, som du kan lave hvor som helst og når som helst. Og du får ideer til hvordan du kan tilpasse øvelserne, hvis du har skader eller vil have endnu mere styrke.

Boost dit energiniveau (foredrag) 
Lær hvad der skal til for at dit energiniveau ryger i top – og bliver der. Og lær om hvorfor sukker, kaffe og for mange daglige måltider, dræner dig for energi. Birgitte Nymann taler om kostens gode virkning på din fordøjelse, vægt og nattesøvn. Gå hjem med masser af inspiration til at gøre simple tiltag, der giver dit energiniveau og din sundhed et boost.

Det hele er planlagt uden brug af redskaber. Og ingen øvelser laves 2 + 2 eller andet der ikke nytter i denne corona tid. 
Så alle kan trygt deltage.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer