DGI Midt- og Vestsjælland 2019/2020 - Master rep.

Hvornår
4. sep 2019 kl. 19:30 - 30. jun 2020 kl. 21:30
Hvor
Roskilde Katedralskole, Holbækvej 59, 4000 Roskilde, Danmark

Nummer
2020 17 55 8030

Er du klar til en ekstra udfordring? Vil du motiveres, inspireres og møde andre gymnaster? Så er DGI Midt- og Vestsjællands landsdelshold noget for dig. 
 
Vores landsdelshold er for dig, der er frisk på endnu mere gymnastik. Vi samler gymnaster og instruktører på tværs af lokalforeningerne for at sikre et højt niveau, skabe nye venskaber og nye ideer.   
Instruktørerne er erfarne og blandt de bedste på deres område. Sammen kan I skabe magi – både til træning og opvisninger. Landsdelsholdene repræsenterer gymnastikken i vores landsdel på fornemmeste vis, derfor er der også mange opvisninger på programmet.    
 
Master Rep.-holdet er et gymnastikhold for kvinder og mænd fra 40 år og op efter. 
Fælles for alle gymnasterne er, at de i deres yngre dage gik på udtagede repræsentationshold i gymnastik og stadig har lysten til at vise og opleve glæden ved at lave gymnastik på højt niveau. Gymnastikken binder holdet sammen i fællesskabet. Vi sætter barren højt og er ikke bange for konstant at udfordre os selv. Vi har lysten til at lære nyt, udvikle os og kvaliteten af gymnastikken er i højsæde. Vi tilrettelægger serierne, så vi tilgodeser både ønsker og evner hos gymnasterne.    
   
Vi løfter opgaverne i fællesskab, hvor den enkelte tager det ansvar, de kan rumme og har lyst til. Vi holder en gang om måneden kaffeaften, hvor vi drøfter stort og småt som sker og skal ske på holdet. Holdet har ikke kun en passion om en fælles idrætsgren, men vi har også en oprigtig interesse i hinanden. 
Læs mere om DGI Landsdelshold Master Rep her.

Inger Juul-Olsen, Preben Thomsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer