DGI Nordsjælland 10-14 Syd

Hvornår
29. aug 2019 kl. 18:00 - 6. jun 2020 kl. 20:00
Hvor
Stenløse Hallen, Præstegårdsvej 20, 3660 Stenløse, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 14 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 18 55 8001

Har du for alvor fået smag for spring- og rytmegymnastik, og er det svært at få nok, så er DGI 10-14 Syd lige noget for dig!

På DGI 10-14 Syd får du masser af nye udfordringer, både på gulvet og i luften, hvor du vil opleve en sjov og seriøs udvikling, og blive en hamrende god gymnast.

Holdet er et opvisningshold, hvilket indebærer, at vi under træningerne både fokuserer på spring og rytme, som vil resultere i en række lækre opvisninger.

Vi sørger for, at du altid har det sjovt til træningerne og at du udvikler dig og bliver bedre til gymnastik - og du får helt sikkert også en masse nye venner. Det bliver sjovt, og vi glæder os til at se dig!

10-14 Syd byder på weekendtræninger, stævner og opvisninger igennem sæsonen, og det forventes at du bakker op om holdet og så vidt muligt deltager i dem alle.

Vores mål er at styrke den enkelte gymnast. Vi ønsker at alle udvikler deres gymnastiske kunnen.

Derudover skal vi naturligvis have det mega sjovt! Vi skal grine, vi skal svede, vi skal lege, vi skal fjolle - der skal springes og danses. Det bliver fedt!

Holdet træner torsdage kl. 18.00-20.00 i Stenløse Hallen

Ditlev Løth Böcher, Louise Kunkel, Marika Flytkjær Barsøe, Mikkel Foss Hansen

For at gå på 10-14 Syd skal du være aktiv som gymnast eller træner/hjælpetræner/minihjælper i en lokalforening.

Følgende spring og rytmiske færdigheder er et krav for at blive udtaget til holdet:

Bane: 
Pæn vejrmølle 
Araber-flik (let modtagning) 
Kraftspring (let modtagning)

Trampolin: 
Sikker lukket salto

Rytmisk: 
Du skal have et godt kendskab til de rytmiske grundtrin, og være bevidst omkring bevægelser og holdning.

Forudsætninger for at gå på holdet: 
- Du skal være fyldt 10 år inden den 31. december 2019 (her kan dog laves undtagelser ved nærmere aftale herom) 
- Du skal være aktiv i en lokalforening 
- Du er naturligvis passioneret omkring din gymnastik og overholder mødetider, prioritere fælleskab og gymnastikken rigtig højt. 
- Du kan lide at springe og lave rytme

De første 2 træninger er prøvetræninger. Her kan du komme og være med, ha' det sjovt og udforske dét at være på et landsdelshold. Niveauet for den enkelte gymnast vil blive vurderet, og at det kan føre til at man bliver bedt om, at prøve at komme tilbage næste sæson i stedet.

Udover kontingentet på kr. 2.000, vil I skulle påregne ca. kr. 1.550 til ture i løbet af sæsonen.

Holdets instruktører:

Mikkel Foss 
Jeg er fra Allerød i Nordsjælland og jeg er 18 år gammel. I min hverdag uddanner jeg mig som snedker,. Jeg har gået til springgymnastik i 9 år og jeg har været træner i 5 af dem. Jeg glæder mig til at undervise 10-14 Syd.

Marika Flytkjær Barsøe 
Jeg er 20 år gammel, og gymnastik har altid været en del af mit liv. Jeg har været omkring springgymnastik, rytme og TeamGym, indtil jeg stoppede for 5 år siden. Efter jeg har stået på gulvet som gymnast i 15 år, holder jeg i dag meget af at undervise gymnaster og dele ud af mine erfaringer som instruktør.  Jeg har masser af sjove og spændende ideer, som jeg erklar på at fyrre af på DGI 10-14 Syd.

Ditlev Løth Böcher 
Jeg er 22 år og jeg er i fuld gang med mit tredje sabbatår. Jeg blev bidt af gymnastikken, da jeg startede på Broby Sportsefterskole i 2013 og har holdt ved lige siden. Jeg dyrker ikke selv så meget gymnastik mere, men har været træner for DGIs Juniorhold i 3 år, og jeg glæder mig til at tage den erfaring med til 10-14 Syd.

Louise Marie Kunkel  
Jeg går i 2.G i Ballerup og jeg har gået til gymnastik i bl.a. Slangerup, Værløse og København, samt et år på Vejstrup Gymnastikefterskole. Jeg glæder mig til et brag af en sæson og til at møde holdet. Jeg elsker at være instruktør og jeg brænder for, at hver eneste gymnast kan blive så dygtig som muligt både teknisk- og showmæssigt. Samtidig synes jeg, at det er vigtigt at kunne udvikle sig socialt og få en masse venskaber på kryds og tværs.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer