DGI Nordsjælland ASPIRANT Rytme

Hvornår
5. sep 2019 kl. 19:15 - 4. jun 2020 kl. 21:15
Hvor
Søndervangshallen, Søndervangen 48, 3460 Birkerød, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 40 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 18 55 8005

DGI Nordsjælland Aspirant rytme er for dig som er 17+, og gerne vil udvikle dig som gymnast og har masser af gå-på-mod.

Målet for denne sæson er at lave et varieret opvisningsprogram med fokus på udtryk, teknik og danseglæde. Der vil være fokus på både at styrke helheden i holdet samt styrke individet. Dermed vil der være mulighed for at udvikle sig ud fra ens egne præmisser. 
 
Vi skal ud og lave flere opvisninger, bl.a. Stenbrostævne, DGI’s Forårsopvisning, LandsdelsholdsGalla, hjemmeopvisning i Skjold Gymnastik Birkerød og DGI Aspirantstævnet. Der kan komme flere opvisninger til.

For at udvikle den bedst mulige gymnast mener vi, at kendskab til mange forskellige stilarter er grundlæggende. Derfor vil vi arbejde med alt fra klassisk gymnastik, moderne dans, gulvarbejde, en mere dansepræget stil med inspiration fra bl.a. hiphop og funk samt en redskabsserie. Vi leger stadig med tanken om hvilket redskab vi skal bruge. Vi arbejder i retning af at bruge et utraditionelt håndredskab.

Træning: 
Torsdage kl. 19.15-21.15 i Søndervangshallens spejlsal, Søndervangen 44, 3460 Birkerød 
Sæsonstart: 5 september. De 3 første træninger er fortræninger.

Marianne Lund Sørensen, Pernille Mie Knoop Olsen

Instruktørerne
Marianne og Pernille (begge 25 år) har lavet gymnastik siden barnsben. Vi har lavet gymnastik sammen i mange år, både på Bornholm, hvor vi kommer fra, og i København, hvor vi bor nu. 
 
Marianne har gennem årene trænet alt fra børnehold, ungdomshold og modne damer. Marianne har i mange år gået på DGI hold bl.a. minirepshold og ynglingehold, samt gået på Vejstrup Efterskole. 
 
Pernille har trænet DGI juniorhold på Bornholm og har trænet i Skjold Gymnastik Birkerød de sidste to sæsoner. Udover at have været aktive på DGI hold, har Pernille gået på musicalhøjskole og modtaget undervisning i mange forskellige dansestilarter. 
 
Vi glæder os til at træne med jer! Glæd jer til at få sved på panden, latterkramper i maven samt en masse danseglæde!

For at gå på holdet er det et krav, at du har gået til gymnastik eller dans før. Det er samtidig en fordel at have minimums kendskab til sving, chassé og generelt grundgymnastik. 
Samtidig forventes det at gymnaster på DGI landsdelshold, også er aktive på et andet hold, enten som gymnast eller instruktør. 
 
Holdet er i samarbejde med Skjold Gymnastik Birkerød. 
 
Vi arbejder på højtryk for at få en springside til holdet i samarbejde med Farum GF, og med træning i Søndersøhallen. Mere herom senere. 
 
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer