DGI Nordsjælland AfterRep

Hvornår
21. aug 2019 kl. 20:00 - 3. jun 2020 kl. 22:00
Hvor
Lillerødhallerne, Banevang 7, 3450 Allerød, Danmark

Nummer
2020 18 55 8008

DGI Nordsjælland AfterRep er holdet for rutinerede rytmegymnaster i alderen 25+. At deltage på AfterRep holdet kræver høj mødedisciplin til træninger, ekstratræninger og opvisninger. Holdet træner 2½ time om ugen - inkl. info og administration - og det forventes, at gymnasterne deltager fra træningsstart til træningsslut.

Der forventes et højt niveau i gymnastiske færdigheder, rutine og træningsengagement. Indlæringstempo for nye sekvenser og seriesammensætninger forventes højt, hvilket kan stille krav til gymnasterne om selvtræning hjemme eller før træning. Det forventes at gymnasterne møder forberedt til træning.

Vigtigst af alt; du skal være indstillet på, at tage et fælles medansvar for holdet - både socialt og i særdeleshed gennem overholdelse af mødepligt til såvel den ugentlige træning, til de forventede 5 ekstratræninger (datoer endnu ikke bekræftet - søndagstræninger i 3 timer) i sæsonens løb, samt naturligvis til de opvisninger, det er planlagt at holdet skal deltage i - herunder Stenbro stævnet i januar 2020, DGI forårsopvisning primo marts 2020, LandsdelsholdsGalla i marts, hjemmeopvisning i Lillerød Gymnastik og ikke mindst AfterRep stævnet i april.

AfterRep holdet er for dig, som ønsker at udvikle sig og få styrket egne individuelle gymnastiske færdigheder, og som kan se sig selv som en del af en holdpræstation og det fælles mål om et seværdigt opvisningsprogram. Derudover er AfterRep holdet et hyggeligt og socialt hold med pizzaaftener, teaterture, grin og god stemning.

Der vil - som udgangspunkt - ikke være udtagelse, men hvis interessen for deltagelse på holdet viser sig at være for stor - både antals- og niveaumæssigt - kan det blive nødvendigt med en form for forventningsafstemning/udtagelse på træningsengagement og niveau.

Christina Mortensen, Winnie Tangaa

Instruktører: 
Christina Mortensen  
Winnie Bomholt Tangaa

Træningsdag:  
Onsdag kl. 19.30-22.00

Opstart/fortræninger:  
Onsdag 21. august 2019 kl. 20.00-22.00 
Onsdag 28. august 2019 kl. 20.00-22.00 (hvor forventningsafstemning/evt. udtagelse vil foregå) 
Derefter hver onsdag fra 4. september kl. 19.30-22.00

Træningssted: 
Lillerød Hallen (hal 3), Banevang 7, 3450 Allerød

Der vil i løbet af august komme link til tilmelding til fortræningerne.

Holdet er et samarbejde mellem Lillerød Gymnastik og DGI Nordsjælland.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer