Fede springopstillinger med minimal modtagning

Hvornår
25. okt 2020 kl. 13:30 til 16:30
Hvor
Måløv Hal, Måløv Hovedgade 50, 2760 Måløv, Danmark
Hvem
Trænere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 21 55 3202

Vi gennemgår både teoretisk og praktisk, hvordan du opbygger fede springopstillinger, der kræver minimal modtagning. Fokus ligger til dels på at aflaste instruktører, men også i at udarbejde opstillinger og stationer, hvor gymnasterne selv kan arbejde og dygtiggøre sig. Vi deler ud af vores erfaringer, og giver gode råd til grundtekniske stationer så vel som stationer til de mere øvede gymnaster. 
 
Der er tid til at diskutere eventuelle udfordringer, som du møder til den daglige træning, og hvad du kan gøre for at løse dem.  
 
Du får inspiration til opbygning af stationer og springopstillinger, der kræver minimal modtagning.
 
 
William er 27 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han siden 2009 har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold. I 2015 flyttede han til København, og har sidenhen været gymnast på Københavns Rephold, teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold og senest gymnast på DGI’s 12. verdenshold.

 
Benjamin er 23 år, og arbejder til daglig som efterskolelærer på Sorø Gymnastikefterskole. Benjamin har undervist gymnastikhold i alle aldre; tonserdrenge 4-6 år, juniorhold og i dag seniorhold i alderen 17+. Selv har han lavet opvisningsgymnastik, og har i øvrigt været på powertumblinglinjen på Gymnnastikhøjskolen Ollerup. De seneste 5 år har han været gymnast på DGI StorKøbenhavns rep-hold.

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

 

William Axel Linderoth Michaelen, Benjamin Bramsen

HUSK selv at medbringe vand.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer