Niveautræning på samme bane i samarb. med Måløv IF

Hvornår
25. okt 2020 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
Måløv Hal, Måløv Hovedgade 50, 2760 Måløv, Danmark
Hvem
Trænere, 14 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 21 55 3203

Vi gennemgår, hvordan stationer og springopstillinger kan opbygges, så de kan udfordre gymnaster på tværs af niveauer. Du får teori og springopbygning, og vi tager afsæt heri til den videre udarbejdelse af stationerne. Fokus ligger på at gøre dig i stand til at udfordre og udvikle dine gymnasters individuelle niveau, og derigennem øge motivationen. 
 
Der er tid til at diskutere konkrete udfordringer, som du møder til træningen, og hvad du kan gøre for at løse dem. 
 
Du får inspiration til niveautræning/niveaudifferentiering på samme springopstilling.
 
 
Underviser på kurset: 
William er 27 år og oprindeligt fra Svendborg, hvor han siden 2009 har været instruktør for blandt andet; teamgym, power tumbling og opvisningshold. I 2015 flyttede William til København, og har sidenhen været gymnast på Københavns Rephold, teamgyminstruktør i Hvidovre Gymnastik, instruktør på Københavns Aspiranthold og senest gymnast på DGI’s 12. verdenshold.

Benjamin er 23 år, og arbejder til daglig som efterskolelærer på Sorø Gymnastikefterskole. Benjamin har undervist gymnastikhold i alle aldre; tonserdrenge 4-6 år, juniorhold og i dag seniorhold i alderen 17+. Selv har han lavet opvisningsgymnastik, og har i øvrigt været på powertumblinglinjen på Gymnnastikhøjskolen Ollerup. De seneste 5 år har han været gymnast på DGI StorKøbenhavns rep-hold.

Klik på linket HER for at se lign. kurser på Sjælland.

Du finder lign. spring-kurser i Storkøbenhavn og Nordsjælland HER

William Axel Linderoth Michaelen, Benjamin Bramsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer