Forårsopvisning junior- og voksendagene i DGI Storkøbenhavn

Hvornår
6. mar kl. 18:00 - 7. mar 2020 kl. 18:00
Hvor
DGI-Byen Idrætshuset, Tietgensgade 65, 1704 København V, Danmark
Hvem
Udøvere, 13 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 21 55 4002

Opvisningsprogram - fredag

Opvisningsprogram lørdag er på vej - ellers se det hele i appen

Sådan henter du DGI Gymnastik app'en

Redskabsliste, Der kan ske ændringer på redskabslisten alt efter hvilken forening, vi lejer redskaber fra. Dette er udgangspunktet, der kan forekomme modifikationer.

Forårsstævnet afholdes igen i år over 3 dage. Dette er stævnet, hvor lokalforeningerne i DGI Storkøbenhavn har mulighed for at vise, hvad de har arbejdet med i løbet af sæsonen. Fredag og lørdag henvender sig til junior-/voksenhold, med gymnaster i alderen 13 år og opefter, som har lyst til at fyre den af på gulvet foran et gymnastikkyndigt publikum. Udover lokalforeningshold vil der også være mulighed for at se DGI Storkøbenhavns landsdelshold samt én eller flere efterskoler, der deltager som gæstehold.

Efterskolehold, som ønsker at deltage til junior- og voksendagene - skriv til stævneudvalget på staevneudvalget@gmail.com, I kan forvente svar om I er kommet med primo december 2019. 
 
Hvis der er lokal-/landsdelshold fra andre landsdele, som ønsker at deltage i DGI Storkøbenhavns Forårsstævne, så er de velkomne til at skrive til staevneudvalget@gmail.com og høre om der er plads – dog kan der tidligst gives svar 1 uge efter tilmeldingsfristen.

Tilmeldingen til Forårsstævnet foregår efter først-til-mølle princippet, men dette har ikke betydning for om holdet få opfyldt deres ønske om opvisningsdag.

Opvisningstid: 
Eftersom jeres program er fastlagt på dette tidspunkt vil vi i år gerne imødekomme det antal minutter I rent faktisk bruger inkl tiden der bruges på at gå på gulvet og komme ud igen. Rytmehold kan max få 12 minutter. Dobbelthold kan max få 30 minutter.

Prisen: 
Prisen er 35 kr. pr. gymnast, der er på gulvet og instruktørerne har gratis adgang.

Ved udeblivelse eller afbud efter 9. februar 2020, sker der ingen tilbagebetaling af beløb for deltagelsen, og yderligere pålægges et gebyr på 500 kr. pr. hold.

Facebook: 
Følg facebook siden "DGI Storkøbenhavns stævneudvalg" og bliv opdateret på DGI Storkøbenhavns gymnastikstævner - https://www.facebook.com/DGI.Storkoebenhavns.Staevneudvalg/ 

Vi forventer at have programmet klar ca. 3 uger før stævnet.

Husk at vores Stævneudvalg er baseret på 100%  frivillige kræfter.

Glæder os til at se jer. 
Mange hilsner 
Stævneudvalget i DGI Storkøbenhavn

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer