LIMEN i gymnastikken

Hvornår
12. jan 2020 kl. 13:30 til 16:30
Hvor
Præstø Skole, Skolevej 15, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Trænere, 10 - 80 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 23 55 3200

Et kursus dedikeret til alt det der fylder indimellem i undervisning som ikke handler om redskaber. Vi sætter fokus på de små lege der får en gymnastiktime til at hænge sammen. Vi arbejder IKKE med redskaber men i stedet fordyber os ned i en masse af de små rekvisitter; Kegler, tæppefliser, lagner, ærteposer, bolde, faldskærm og meget mere. 

Vi sætter fokus på sjove små lege hvor vi har tænkt alle basisfærdighederne ind i, så vi stimulere børnenes sanser og deres motoriske færdigheder. 

Kurset henvender sig til alle instruktører på børnehold fra helt små til begynderspringholdene. 

Hvad får du; 

  • Børnegymnastik med fokus på færdigheder i legen
  • Mange små ideer, som du selv kan udvikle på
  • Ideer til at få flow i gymnastikken
  • Ideer til styrede lege
  • Ideer til at lade dine gymnasters fantasi få frit spil

Samme dag afholdes kurset Familiegymnastik, læs mere HER. 
 
Instruktører 
To energiske instruktører der for børnegymnastikken med tilsammen mere end 25 års erfaring indenfor børnegymnastik, motorik og bevægelse. Vores store entusiasme er, at udfordre børn på alle niveauer ved at skabe sjove og udfordrende leg i god børnegymnastik. Vi ved at vores små gymnaster er hele mennesker og vil derfor gerne udfordre dem på alle niveauer. Derfor bruger vi vores viden og erfaring om sanser, motorik og springfærdigheder til at skabe gymnastik der giver mening for både børn og deres voksne.  
Vi har en KÆMPE passion for at undervise og vilde med at dele vores ideer indenfor børnegymnastikken på vores facebookside REDSKABSDYNAMIK. 

Marlene Dafne, Trine Hau Bentsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer