Inspirationsdag for drengeinstruktører

Hvornår
12. sep 2020 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Strøby Idrætscenter, Lendrumvej 3, 4671 Strøby, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 23 55 3899

Trænger du til inspiration til drengetræning? Så er dette kurset for dig! 
Vi vil i løbet af denne inspirationsdag give jer nye ideer til hvordan i kan fastholde den spændene udfordrende og lærerig undervisning for drengene. Vi tror på at gennem leg kan vi få gymnasterne til at lære mest muligt, samtidig med at de har det sjovt.
 
 

 
Rent praktisk kommer vi til at gennemgå forskellige lege og opvarmningsformer der både indeholder teknisk indlæring, sociale fokuspunkter med fokus på drengegymnastik. 
Drenge kræver nogle gange en mere alternativ undervisningstilgang. Dette vil være noget vi har stort fokus på og giver jeg redskaber til, hvordan man kan opstille baner der gavner drenge og deres energi. 
 
Vi glæder os til at se en masse af jer og have en fantastisk lærerig dag

Instruktørerne: 
Jeppe Østergaard baggrund:

Hej Mit navn er Jeppe Østergaard og kommer fra Roskilde af. Jeg har selv dyrket gymnastik hele mit liv, og undervist alt fra elite til bredde, børn til voksne, i gymnastik. Jeg har altid haft en filosofi om at gymnastik først og fremmest skal være sjovt, og herefter lærerigt. Jeg tror på at gennem leg, kan vi lærer alle vores gymnaster den bedste teknik egnet til dem. Gennem 10.000 på 10 har jeg været med til at prøve det i praktisk på andre gymnaster end dem jeg er vant til at undervise og bevise at drenge sagtens kan have det sjovt, løbe rundt, fjolle og samtidig lærer teknisk udførsel af de forskellige elementer i gymnastikken. Jeg har lavet supervisions arbejdes i min egen lokalforening, med stor succes og håber på at kunne hjælpe andre trænere til at tænke lidt ud af boksen angående hvordan de kan planlægge deres træning.

 
Jeppe Bardrum baggrund:

Hej jeg hedder Jeppe Bardrum, og jeg har lavet gymnastik siden jeg var 12 år gammel. Jeg kommer fra Smørum og startede ud i den lokale forening LSI. Siden har jeg gået på en masse forskellige hold, og lavet en masse forskellig gymnastik, lige fra opvisning til konkurrence til dans. Udover selv at være en meget aktiv gymnast, har jeg også en stor passion for at give videre, og har derfor også brugt en masse tid på at undervise alverdens unge. Jeg glæder mig til at få muligheden for at dele mine erfaringer og idéer med andre aspirerende undervisere.  

I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Jeppe Østergaard Nielsen, Jeppe Bardrum

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer