DGI Storstrømmen Afterrep.

Hvornår
5. sep 2019 kl. 19:30 - 18. jun 2020 kl. 21:30
Hvor
Haslev Hallen springafsnit 1+2, Sofiendalsvej 42, 4690 Haslev, Danmark

Nummer
2020 23 55 8040

På DGI Storstrømmens After Rep. skal du være + 28 år og en rutineret gymnast. Du skal tidligere have været gymnast på et landsdelshold eller andet øvet hold på højere niveau.

Hvis du har mod på at blive udfordret, udviklet og selv bidrage til det sociale selskab, så glæder vi os til at se dig. Vi byder på seriøs opvarmning, med fysisk grundtræning og udvikling af grundgymnastiske færdigheder. Vi har nemlig den filosofi, at vi aldrig bliver færdige med at udvikle os.

Vi veksler mellem opvarmning med hele holdet samlet og opdelt i rytmer og springere.

Derudover vil udfordrende serier med kraft og ynde, lethed og styrke, samarbejde og redskaber fylde vores træninger, og blive sammensat til en humørfyldt og varieret opvisning.

Kvinderne skal igen i år finde deres feminine side frem. Der skal arbejdes med tyngde, kvindelighed, gulvarbejde, balance, power, flow og et håndredskab. Rytmeholdets høje niveau skal videreudvikles, kroppen og hjernen skal på arbejde.

Springerne står for kraft, styrke, sving, spring i springkoncept, rytmiske sekvenser og måske et håndredskab!

Da vi forventer at kunne ramme holdets højest mulige niveau, kan instruktørerne til enhver tid vælge, at kun en del af gymnasterne skal lave hele eller dele af serier. Omvendt er det i orden, hvis man som gymnast vælger ikke at være med i en enkelt serie eller to, af tidsmæssige og/eller fysiske årsager.

Vi mødes også til kaffe, hygge og fest. Ved vores månedlige kaffeaftener snakkes der planer og ideer, synges og grines.

Igennem sæsonen er der 3 ekstra-træninger samt diverse opvisninger i foråret, dvs. de fleste weekender i marts. Vi forventer, at du vil prioritere såvel træninger, ekstra-træninger og opvisninger, så vi sammen får skabt det mest fantastiske resultat. Sæsonen løber helt frem til sommerstævnet i starten af juni.

Der må påregnes udgifter til tøj og rekvisitter på max ca. 1200 kr. udover kontingent. Vi bestræber os altid på at gøre tøjet så rimeligt i pris og så vedkommende for gymnastikken som muligt.

Vi ses til første træning torsdag den 5.sept 2019 kl 19:30 til 21:30 i Haslev hallen.

Hvis du vil vide mere om holdet, forventninger og eventuelle krav til deltagelse kan du klikke HER 
 
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte holdleder Dorte Hornum på telefon 61333332.

 

 

Henrik Møllegaard Olsen, Lise Zacho, Michael Lindqvist, Malene Abrahamsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer