DGI Storstrømmen Afterrep. - informationsside

Hvornår
2. jan kl. 08:00 - 5. jan 2020 kl. 08:00
Hvor
Haslev Hallen springafsnit 1+2, Sofiendalsvej 42, 4690 Haslev, Danmark

Nummer
2020 23 55 8040

KVINDER og MÆND mødes!

- for at lave en masse god gymnastik og være en del af et socialt fællesskab.

På DGI Storstrømmens Afterrep. hold er vi + 28 år og rutineret gymaænaster. Vi er alle tidligere  gymnaster fra et landsdelshold eller andet øvet hold på højere niveau.

Vores træninger byder på seriøs opvarmning, med fysisk grundtræning og udvikling af grundgymnastiske færdigheder. Vi har nemlig den filosofi, at vi aldrig bliver færdige med at udvikle os.

Vi veksler mellem opvarmning med hele holdet samlet og opdelt i rytmer og springere.

Derudover  arbejder vi med udfordrende serier med kraft og ynde, lethed og styrke, samarbejde og redskaber ligger grobund for vores træning, og bliver sammensat til en humørfyldt og varieret opvisning.

Kvinderne skal igen i år finde deres feminine side frem. Der skal arbejdes med tyngde, kvindelighed, gulvarbejde, balance, power, flow og et håndredskab. Rytmeholdets høje niveau skal videreudvikles, kroppen og hjernen skal på arbejde.

Springerne står for kraft, styrke, sving, spring i springkoncept, rytmiske sekvenser og måske et enkelt håndredskab!

Da vi forventer at kunne ramme holdets højest mulige niveau, kan instruktørerne til enhver tid vælge, at kun en del af gymnasterne skal lave hele eller dele af serier. Omvendt er det i orden, hvis man som gymnast vælger ikke at være med i en enkelt serie eller to, af tidsmæssige og/eller fysiske årsager.

Kvinder og mænd mødes også til kaffe, hygge og fest. Ved vores månedlige kaffeaftener snakkes der planer og ideer, synges og grines.

Igennem sæsonen er der 3 ekstra træninger samt opvisninger i foråret, dvs. de fleste weekender i marts. Vi forventer, at du vil prioritere såvel træninger, ekstra træninger og opvisninger, så vi sammen får skabt det mest fantastiske resultat.

DGI Storstrømmen skal i 2019 være vært ved Afterrep. stævnet i Maribo 12.- 14. april. Der vil i den forbindelse være nogle praktiske opgaver, små og lidt større, som det forventes, at holdet deltager i at løfte i samarbejde med DGI….det bliver feeeedt!!

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer