Leg og Hop (3-6 år)

Hvornår
31. okt 2021 kl. 09:00 til 12:00
Hvor
Vestrup Skole, Vestrupvej 23, 9600 Aars, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 55 3103

Kom til sjovt Michael Back kursus for puslinggymnasterne.

Dette kursus afholdes i samarbejde med Østrup Gymnastikforening

Børn får masser af sjov motion, når de hopper som en abe, løber som en hest og flyver som en astronaut. På dette kursus vil du får gode ideer til sjove sange og fantasilege, der motiverer til masser af sjov motion. Du vil få konkrete ideer til sange og lege der styrker og træner motorik og ideer til lege med simple rekvisitter. Derudover vil du få ideer til sjov formidling og til hvordan du sammensætter et afvekslende program, hvor tiden bare flyver og som du med få justeringer kan bruge gang på gang.

 

Metode:

I kurset vil jeg tage udgangspunkt i mine 5 cd- og bogudgivelser for børn, hvorfra jeg vil vælge de sange der passer bedst til aldersgruppen. Da det vil være et kursus med masser af sjov praksis suppleret med teori, skal du som kursist være indstillet på at være aktivt deltagende og måske få lidt sved på panden.

 

Lidt om mig:

Jeg har mere end 25 års erfaring i arbejdet med musik, leg og bevægelse og børn i alderen 1-6 år.

Igennem årene er det blevet til mere end 4000 arrangementer og udgivelse af fem meget roste børne- cdére og bøger, der alle indeholder sjove aktivitetssange, der bruges til leg og bevægelse i utallige førskole institutioner og gymnastikforeninger landet over. Jeg er uddannet pædagog, har diplom i rytmisk musik og bevægelse.

 

OBS: Samme dag kan du også komme på kursus for de allermindste, når Michael Back spiller op til Leg og Hop (1-3 år)

Michael Back

Instruktører fra gymnastikforeninger (evt. sammen med deres hjælpere) og andre interesserede, der gerne vil lære sjove nye sange og lege, der kan bruges i gymnastikarbejdet med de 3-6årige.

OBS: Hjælpere bør ikke deltage på dette kursus, med mindre de deltager sammen med deres instruktør.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer