Leg og Hop (1-3 år)

Hvornår
31. okt 2021 kl. 13:00 til 16:00
Hvor
Vestrup Skole, Vestrupvej 23, 9600 Aars, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 55 3104

Kom til Michael Back kursus for de allermindste!

Kursus afholdes i samarbejde med Østrup Gymnastikforening

Når små børn hører musik, kan de ikke lade være med at bevæge sig og lader sig gerne rive med. Den gode stemning smitter, skaber tryghed og fundamentet for sjov motion.

På dette kursus vil du få ideer til, hvordan du som instruktør kan skabe en ramme, hvor tiden bare flyver og hvor børnene får masser af sjov motion med sange, lege og remser der passer til deres alder. Du vil får ideer til brug af simple legerekvisitter, som vil gøre din gymnastiktime endnu sjovere. Du vil få masser af inspiration til sjov formidling og hvordan du nemt kan tilrettelægge et afvekslende program, som du med små justeringer kan bruge gang på gang. 

 

Metode:

I kurset vil jeg tage udgangspunkt i mine 5 cd- og bogudgivelser for børn, hvorfra jeg vil vælge de sange der passer bedst til aldersgruppen. Nu Derudover vil jeg præsenterer nye sange og lege, der endnu ikke er udgivet. Da det vil være et kursus med masser af sjov praksis suppleret med teori, skal du som kursist være indstillet på at være aktivtdeltagende og måske få lidt sved på panden.

 

Lidt om mig:

Jeg har mere end 25 års erfaring i arbejdet med musik, leg og bevægelse og børn i alderen 1-6 år.

Igennem årene er det blevet til mere end 4000 arrangementer og udgivelse af fem meget roste børne- cdére og bøger, der alle indeholder sjove aktivitetssange, der bruges til leg og bevægelse i utallige førskole institutioner og gymnastikforeninger landet over. Jeg er uddannet pædagog, har diplom i rytmisk musik og bevægelse.

 

 

OBS: Samme dag kan du også komme på Leg og Hop kursus for de 3-6 årige.

Michael Back

Instruktører fra gymnastikforeninger (evt. sammen med deres hjælpere) og andre interesserede, der gerne vil lære sjove sange, lege og remser, der kan bruges i gymnastikarbejdet med de små og deres forældre.

OBS: Hjælpere bør ikke deltage på dette kursus, med mindre de deltager sammen med deres instruktør.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer