Gymnastik-i-skolen: Pep idrætstimen op

Hvornår
1. jan kl. 08:00 - 31. dec 2021 kl. 08:00
Hvem
Udøvere, 5 - 17 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 55 1001
Vil du prøve kræfter med en anderledes idrætstime med spring, koreografier og rytmer? Så arrangerer vi præcis det forløb eller den dag, der passer bedst til dig og dine elever!

Gymnastik-i-skolen giver dine elever mulighed for at udforske gymnastikken i dine idrætstimer. Samtidig vil idrætstimerne styrke elevernes motoriske udvikling og sikre en alsidig kropslig læring, da forløbet dækker kompetenceområdet alsidig idrætsudøvelse.

Vi skaber forløbet ud fra Fælles Mål for faget idræt, hvor vi tilpasser netop din skoles behov og ønsker. Forløbet er for 0.-10. klasser på jeres skole, der som udgangspunkt også er stedet, hvor instruktørerne står for planlægningen og den praktiske undervisning af dine elever.

Forløbet kan tage udgangspunkt i idrætsaktiviteterne:

Redskabsaktivitet

  • Springgymnastik
  • Parkour (Dette kan f.eks. indeholde opbygning af redskabsbane, sikker modtagning m.m.)

Rytmisk gymnastik

  • Hiphop
  • Breakdance
  • Showdance

Forløbet kan tilmed indkludere rytmiske bevægelser til musik, fokus på balance og kropsspænding, mens også viden om variationer i bevægelse og musikforståelse er i højsædet som ved:

  • Yoga
  • Mindfulness
  • SMART training

… og mange andre bevægelsesformer ... spørg endelig!

Forløbet skal inspirere dig til stationstræning og andre rytmeøvelser, som du kan bruge efterløbende. Desuden får du materiale med sekvenser og inspirationsøvelser til, hvordan du bruger netop redskabsaktiviteter, dans og udtryk samt kropsbasis i din idrætsundervisning. Materialet kan du allerede gratis downloade her eller bestille trykt.

I materialet finder du blandt andet forslag til, hvordan du som idrætslærer griber idrætsprøven i 9. og 10. klasse an, hvis eleverne trækker disse temaer. Derudover tilbyder vi også tre timers kurser for idrætslærerne på din skole. Lyder det interessant? Kontakt os for nærmere information!

Formål

Gymnastik-i-skolen skal give alle elever en forståelse for gymnastikkens mange muligheder. Vi laver forløbet, så det også passer til folkeskolens nye forenklede fællesmål. Det indebærer blandt andet modtagning for redskabsaktivitet eller rytme, takter og viden om variationer i bevægelse.

Vi samarbejder med skolens lærere, så både du og dine kollegaer får et indblik i udvalgte øvelser, heriblandt stationstræning og rytmeøvelser, så I kan bruge det i egen undervisning af jeres elever.

Pris

Som udgangspunkt er prisen 

749,- pr. forløb (inkl. moms)

Prisen inkluderer 2 lektioner (á 45 min. ekskl. pause) pr. forløb med én underviser. Du kan sammensætte det, som du ønsker i både indhold og varighed.

Hvis du ønsker spring- og redskabsgymnastik, skal der være 2 undervisere, og prisen er dermed kr. 1.498,-

Målgruppe

Alle elever fra 0.-10 klasse

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer