Spot børnene, der skal rummes - og få dem med

Hvornår
25. sep 2021 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Idrætshøjskolen Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov, Danmark
Hvem
Trænere, fra 13 år, begynder

Nummer
2021 09 55 3240

Få alle med på gulvet

Kurset har fokus på de børn, som kan have det svært ved at gå på de store hold. Måske fordi motorikken er ekstra udfordret, koncentrationen er svær, de fælles beskeder er svære at følge. Eller det kan være børn, som har et større behov for tryghed og rammer. Mange af børnene vil gerne gymnastikken, men falder fra.

Kurset fokuserer på:

  • børnenes forudsætninger for gode bevægelser, motorik og reaktioner.
  • Hvordan kan vi se, forstå og møde børnene, så gymnastik bliver en god ople-velse for dem?

Kurset er primært teoretisk og krydres med praktiske øvelser og lege. Du går hjem med konkrete redskaber til at forstå, se og møde børnene samt inspiration til at bygge videre på mange af de gode lege og aktiviteter, som du måske allerede kender – men med redskaber til at inkludere alle børn.

Målgruppe

Instruktører og medhjælpere på børnehold

Mette Drescher

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, arrangementet kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig.  
 
Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, arrangementet afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Kort tid inden arrangementet modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer