DGI Østjyllands Forårsopvisning i Arena Randers den 7.-9. maj 2021

Hvornår
7. maj kl. 16:00 - 9. maj 2021 kl. 17:00
Hvor
Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 55 4000

Kom med til en storslået oplevelse, når DGI Østjylland samler østjyske hold til en weekend i gymnastikkens tegn

Oplev flot og alsidig gymnastik og mærk den fantastiske stemning, når gymnasterne indtager Arena Randers. I år afholdes to opvisningsweekender, hvor dagene vil byde på opvisninger fra målgruppen 10+.

Gymnastikopvisningerne er primært for vores lokale medlemsforeninger, og her viser alle gymnasterne hvad de har trænet på gennem vinteren. Også de østjyske efterskolehold og vores dygtige landsdelshold er et trækplaster på dagene. Du er garanteret det absolut bedste gymnastik, Østjylland har at tilbyde.

Et stort frivilligkorps arbejder for, at gymnastikopvisningerne i foråret bliver årets bedste gymnastikdage i Østjylland, og med Arena Randers, garanterer vi gode og forsvarlige rammer for vores deltagere.

Vi fylder hallen med masser af energi og god stemning - så kom og vær med!

Denne opvisningsweekend skulle oprindeligt afholdes i Hammel Idrætscenter den 5.-7. marts 2021. Vi har set os nødsaget til at udskyde denne weekend til Arena Randers i weekenden den 7.-9. maj 2021 grundet de seneste restriktioner. 

Tid og sted 
DGI Østjyllands Forårsopvisning er i Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers den 7.-9. maj 2021. Opvisningerne vil finde sted i Arena 1. Opvisningsprogrammet for weekenden offentliggøres i ugerne op til afviklingen. Hold dig orienteret i opvisningsprogrammet (på DGI Gymnastik App'en eller på hjemmesiden) for at finde dit holds endelige opvisningstidspunkt.

DGI App’en 
Deltagerbilletter og opvisningsprogrammet vil i år være samlet i ’DGI Gymnastik’ app’en. Gymnasternes deltagerbilletter kan aktiveres og tilgås af instruktører/holdansvarlig/forældre og det er derfor ikke nødvendigt at hver enkelt gymnast har app’en på sin telefon. En guide til hvordan du aktiverer og tilgår deltagerbilletterne som holdadministrator finder du lige her.

Tilskuere 
I forhold til tilskuere afventes myndighedernes udmelding omkring antal, men flere løsningsmodeller er i spil, men stadig ikke afgjort.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer