TILSKUERBILLETTER - Fredag den 5. Marts. DGI Østjyllands Forårsopvisninger

Hvornår
5. mar 2021 kl. 17:00 til 22:00
Hvor
Hammel Idrætscenter, Thorsvej 2, 8450 Hammel, Danmark
Hvem
Udøvere, 0 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 55 4010

Kom med til en storslået oplevelse, når DGI Østjylland samler alle østjyske hold til en weekend i gymnastikkens tegn.

Oplev flot og alsidig gymnastik og mærk den fantastiske stemning, når flere tusind gymnaster indtager Hammel Idrætscenter. Som noget nyt samler vi alle opvisninger i en weekend, hvor dagene vil byde på opvisninger i flere haller fra de helt små puslingehold til de voksne, rutinerede hold. Fredag og lørdag bliver et mix af alle aldersgrupper, mens der søndag er åbent for alle børnehold.

Gymnastikopvisningerne er primært for vores lokale medlemsforeninger, og her viser alle gymnasterne, hvad de har trænet på gennem vinteren. Også efterskolehold og vores dygtige landsdelshold er trækplastre på dagene, og de viser det absolut bedste gymnastik, Østjylland kan tilbyde.

Flere hundrede frivillige arbejder for, at gymnastikopvisningerne i foråret bliver årets bedste gymnastikdage i Østjylland, og Hammel Idrætscenter garanterer gode rammer for de tusindvis af tilskuere, som hvert år kommer og bakker gymnasterne op.

Vi fylder hallen med masser af energi og god stemning - så kom og vær med!

Tid og sted 
DGI Østjyllands Forårsopvisning er i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel den 5.-7. marts 2021. Opvisningsprogrammet for weekenden offentliggøres ultimo januar 2021 her på siden, på DGI App'en og på vores Facebookside DGI Østjylland Gymnastik & Fitness.

Tilskuerbilletter til DGI Østjyllands Forårsopvisning 2021 
Kan købes i entréen eller inden arrangementet online på: 
PARTOUTBILLETTER - den 5.-7. marts. 
TILSKUERBILLETTER - fredag den 5. marts. 
TILSKUERBILLETTER - Lørdag den 6. marts.  
TILSKUERBILLETTER - Søndag den 7. marts.

Tilmelding for deltagere  
Skal din forening tilmelde jeres hold til Forårsopvisningerne kan det gøres på Tilmelding til DGI Østjyllands Forårsopvisning 2021.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer