Contemporary movements - workshops med Ida Frost

Hvornår
6. nov 2021 kl. 10:00 til 15:00
Hvor
VIA University College Campus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 16 år, letøvede, øvede
Trænere, fra 16 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 55 4500

Nu har du muligheden for en hel dag i selskab med en af Danmarks dygtigste dansere og koreograf. 

Ida Frost gæster Aarhus og underviser i to workshops, hvor omdrejningspunktet er en stærk bevægelses kvalitet. Indholdet er forskelligt i de to workshops - begge indeholder tematikker som flow, det sansende, nydelses og fortolkningsaspektet samt musikalitet. Du kan vælge at deltage på én eller begge workshops.

Ida har bl.a. været koreograf på Det Kongelige Teaters forestilling, Kong Arthur og musicalen Tarzan fra Fredericia Teater. Derudover har hun sit eget dansekompagni FROSTCompany

Ida har rødder i gymnastikken og var ude og rejse med DGI Verdensholdet i 2009-2010.  
 
Det bliver fedt - kom og vær med! 

Målgruppe

Øvede gymnaster og trænere 16+

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, worhshopsne kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, workshopsne afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. Og der vil så, hvis muligt, oprettes et arrangement mere, så alle forhåbentligt kan komme afsted.

Kort tid inden kurset modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer