VÆGTLØS - Aarhus

Hvornår
27. maj kl. 19:00 - 22. jun 2021 kl. 19:00
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 55 4507

Udfordring, dans og bevægelse for alle 
VÆGTLØS er gymnastikkens nye bevægelsesfællesskab med plads til alle, der har lyst til bevægelse, udfordring, dans og ikke mindst at få hovedet ned ad. Vi leger med gymnastikkens elementer på tværs af alder, køn og niveau. 

Du kan deltage i alle de træninger du vil. Tag en ven med eller mød nogle nye ansigter til træningerne. 

Vær med på 4 træninger og betal kun for 3 
Tilmelder du dig 4 træninger, får du den 4. gratis. Du kan altså deltage alle gange og dermed opnå hele 2 gratis træninger. Du vælger dette ved tilmelding. 

I uge 21-25 har alle i alderen 18 år og opefter mulighed for at deltage i VÆGTLØS træninger her i Aarhus samt i Odense og København.Tilmelding og coronapas er selvfølgelig en forudsætning for at kunne deltage.  
 
Tirsdag den 1. juni kl. 18-19 - Spring med Anthon Khorami 
Torsdag den 3. juni kl. 19-20 - Rytme med Camilla Tolstrup 
Tirsdag den 8. juni kl. 18-19 - Rytme med Tine Krog 
Torsdag den 10. juni kl. 19-20 - Styrke med Signe Gjesse
 
Tirsdag den 15. juni kl. 18-19 - Spring med Niels Hamborg 
Torsdag den 17. juni kl. 19-20 - Gulv med Signe Gjesse 
Tirsdag den 22. juni kl. 18-19 - Sving med Marlene Lykke 
Torsdag den 24. juni kl. 19-20 - Rytme med Signe Gjesse

For mere information - tjek hjemmesiden: 
https://www.dgi.dk/gymnastik/gymnastik/aktiviteter/online-traening/vaegtloes

For detaljeret information omkring instruktører, træninger og daglige opdateringer følg vores Instagram: https://www.instagram.com/vaegtloes_dk/

OBS! Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring Covid-19 og holder nøje øje med evt. anbefalinger. Vi er optimistiske og satser på, kurset kan gennemføres. Hvis vi, mod forventning, er nødt til at aflyse, får alle naturligvis pengene retur. Så du kan trygt tilmelde dig. 

For at deltage skal du medbringe et negativt Corona-testsvar, som ved hver workshops start er højst 72 timer gammelt, eller bevis for færdigvaccination. Dette tjekkes på uddannelsen.

Deltagerantal afhænger af, om der er et forsamlingsforbud med lavere loft på det tidspunkt, de forskellige workshops afholdes. Hvis der er flere end tilladt tilmeldt, vil det være de først tilmeldte, der får lov at være med. 

Kort tid inden workshoppen modtager du mail med praktisk info. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte koordinator, Lise Buttle, på lise.buttle@dgi.dk eller 7940 4309.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer