DGI Østjyllands JUNIORhold 2020-2021

Hvornår
25. aug 2020 kl. 18:00 - 4. maj 2021 kl. 20:00
Hvor
DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Udøvere, 14 - 18 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, 14 - 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 09 55 8002

Et fedt gymnastikfællesskab, hvor alle kan være med 
DGI Østjyllands JUNIORhold er et hold for dig, der elsker gymnastik og sjove træninger. Holdet består af en rytme- og springside, som både har træninger sammen og hver for sig. Træningerne resulterer i et fedt fælles opvisningsprogram, som vi fyrer af til foråret, og sæsonen afsluttes med manér til årets JUNIORstævne.

På rytmesiden er der fokus på både grundgymnastikken og elementer fra danseverdenen. Vi kommer igennem bevægelse til hele kroppen gennem teknisk træning, sjov og ballade i en masse glade timer.

På springsiden har vi fokus på grundteknikker som vil løfte og udvikle den enkelte gymnast til at lave imponerende spring og bevægelser. Derudover vil den gode stemning, nye venner og sjove lege være karakteristisk for alle træningerne.

Et energisk og kompetent instruktørteam står klar til at udvikle dig bedst muligt både inden for gymnastikken og socialt. Vi fokuserer på en god grundtræning og tilrettelægger træningerne, så gymnaster på alle niveauer får mest muligt ud af den ugentlige træning. Du vil ikke fortryde at komme til træning på DGI Østjyllands JUNIORhold.

Glæd dig til en sjov sæson. Gi’ den gas. Kom med!

JUNIORholdets to første træninger er åbne træninger, som du tilmelder dig lige her: JUNIORholdets åbne træninger den 25. august 

Forudsætning / målgruppe 
Du skal være fyldt min. 14 år og maks. 18 år ved udgangen af 2020. 
DGI Østjyllands landsdelshold er for lokalforeningsaktive. Dvs. at landsdelsholdene er et ekstra tilbud til gymnaster, (hjælpe)instruktører og/eller frivillige, der ønsker andre udfordringer og oplevelser end dem, de får I en lokalforening. 
 
Info om instruktører, træningssted, kontingent osv. kan ses nedenfor under ’Praktisk info'. 
 
Vores forventninger til dig

  • Du er aktiv gymnast, instruktør, hjælpeinstruktør eller frivillig i en lokalforening, der er medlem af DGI, eller du er instruktør på et landsdelshold i DGI.
  • Du kommer til alle træninger – dvs. deltager hele sæsonen, som for alle landsdelsholdene løber fra ultimo august/primo september til senest ultimo maj. Det forventes, at du deltager i de opvisninger, stævner, ekstratræninger og arrangementer, der er i løbet af sæsonen (bl.a. DGI Østjyllands Forårsopvisning den 5.-7. marts 2021, Landsdelsholdsaften 22. april 2021 og JUNIORstævne den 9.-11. april 2021). Derudover kan der komme enkelte dage med lokalopvisninger. Dit lokale foreningshold skal dog prioriteres først ved eventuelle sammenfald til opvisninger.
  • Du deltager aktivt i de opgaver, der påhviler landsdelsholdene bl.a. i forbindelse med DGI Østjyllands Forårsopvisning. Hvilke dage, dit hold skal hjælpe, informeres du om i starten af sæsonen.
  • Du deltager aktivt i de opgaver, der skal løftes internt på holdet samt deltager i holdets sociale aktiviteter.

 
Til gengæld får du mulighed for at:

  • dygtiggøre dig og få en kvalificeret vurdering af din og dit holds indsats
  • være en del af et aktivt gymnastikmiljø med hyggeligt samvær og kammeratskab på tværs af lokalforeninger
  • få oplevelser i form af deltagelse i stævner og opvisninger

 
Landsdelsholdenes formål 
Landsdelsholdene har til formål at samle gymnaster og instruktører fra landsdelsforeningens lokalforeninger for at:

  • inspirere og dygtiggøre dem som gymnaster
  • motivere dem til at tage del i instruktør- og lederarbejdet i foreningerne for på den måde at være med til at forme og videreudvikle kvalitetsgymnastikken i DGI Østjylland

Jane Lundfort, Diana Grønbæk Hvid, Jonas Emil Vind, Kim greve Pedersen, Rasmus Hvilshøj

Træningssted og -tid 
JUNIORholdet træner tirsdage i DGI-huset Aarhus C, kl. 18.00-20.00.

Sæson

Træning er ugentligt fra tirsdag den 25. august 2020 til tirsdag den 4. maj 2021. 

Den første træning er en prøvetræning, hvorefter gymnasten skal være tilmeldt holdet. Det anbefales at tilmelde sig holdet, når tilmedlingen åbner den 26. august klokken 10.00, for at sikre sig en plads. Finder man ud af efter prøvetræningerne, at holdet ikke er noget for én, melder man afbud via det link, der fremgår i den bekræftelsesmail, man modtager ved tilmelding. Ved framelding inden for afbudsfristen (den 1. september), tilbageføres pengene til det dankort, som blev brugt ved tilmelding.

DGI Landsstævne 2021 
Det forventes at JUNIORholdet er et af de mange hold der deltager til DGI's Landsstævne den 1.-4. juli 2021 i Svendborg.  
 
Ferie:Uge 42, 53, 7 og 13.

Kontingentsats 
Kr. 1.375,- for hele sæsonen (inkl. dankortgebyr kr. 10,-) 
Kontingentprisen er ekskl. evt. udlandsrejse. 
Sidste frist for tilmelding og betaling af kontingent er 1. oktober 2020. 
  
Holdkonto 
Ud over kontingentet kommer der udgifter til: Stævner, transport til stævner, opvisningstøj, overnatninger, ekstratræning, fælles arrangementer, evt. håndredskaber mv. Udgifterne varierer fra år til år og ligger typisk mellem kr. 1.900,- og kr. 2.200,-. 
Betaling til holdkontoen foregår i tre rater (beskrevet nedenfor). 
Manglende betaling til holdkontoen medfører framelding af holdet.

Betalingsplan, afbud og framelding 
Se betalingsplan med betalingsfrister, afbudsfrister og generel information om holdkonto 
 

For alles skyld møder alle op hver gang. Evt. afbud skal meddeles instruktøren i så god tid som muligt. 
Landsdelsholdene repræsenterer DGI Østjylland og er dermed foreningens ansigt udadtil. At få et landsdelshold til at fungere er et teamwork, hvor alle spiller en vigtig rolle; hvis en gymnast mod forventning på grov vis modarbejder dette, kan vedkommende af instruktører og Landsdelsholdsudvalgeti samråd frameldes holdet. 
Evt. framelding af holdet skal ske skriftligt til mikkel.staall.reiche@dgi.dk. 
Doping medfører framelding af holdet.  
 
Landsdelsholdsudvalget kan kontaktes på: ldh@dgioj.dk 
 
Kontaktperson i Landsdelsholdsudvalget 
Tom Lagoni, tlf. 6175 1866 / tom_95_1@hotmail.com 
 
Kontaktperson i DGI Østjylland 
Mikkel Staall Reiche, tlf. 79404333 / mikkel.staall.reiche@dgi.dk 

Vedr. fotografering 
Ved tilmelding til et DGI-arrangement accepterer du, at der må tages situationsbilleder af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til DGI's hjemmeside samt til trykte og sociale medier som Facebook, Instagram, brochurer og lignende – også selvom du i tilmeldingen ikke giver tilladelse til foto. Billederne anvendes ikke til markedsføring. Situationsbilleder er billeder, hvor en aktivitet eller situation er det egentlig formål med billedet. Det kan eksempelvis være publikum til et stævne, legende børn på en boldbane eller udøvere i hallen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer